"NEMAM VIŠE NAJBOLJU DRUGARICU" Ona je bila u vozilu u trenutku stravične nesreće - potresno svedočenje

08.12.2021. 17:39
Piše:
Srbija Danas/Informer
poginula devojčica / Izvor: Foto: Instagram/Printscreen/192_rs/Facebook
Tokom noći na delu puta između banatskih sela Melenci - Kumane, na drugoj, od ukupno tri krivine, na ravnom drumu, dogodila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila šesnaestogodišnja L.D. iz Bašaida kod Kikinde, učenica srednje Tehničke škole iz Melenaca.

Sa nesrećnom devojkom, u automobilu BMW sive boje, pored njene najbolje drugarice vršnjakinje Ž.J. nalazila su se trojca mladića iz sela Melenca, dvojca sa po 18 i godinu dana stariji, koji je trenutno u kritičnom stanju u beogradskom Urgentnom centru.

ŠOKANTAN ZAHTEV IVANE BUHE! Od sudije tražila da ispitaju NJEGA - nema advokata, brani samu sebe

ŠOKANTAN ZAHTEV IVANE BUHE! Od sudije tražila da ispitaju NJEGA - nema advokata, brani samu sebe

DŽONIĆ DOŽIVOTNO IZA REŠETAKA? Advokati otkrili - veštače se telefoni svih, pred sudom i majka ubijenog Đokića

DŽONIĆ DOŽIVOTNO IZA REŠETAKA? Advokati otkrili - veštače se telefoni svih, pred sudom i majka ubijenog Đokića

SKANDAL NA SUĐENJU ZBOG PLANIRANJA NEVOLJINOG UBISTVA! "Sve instalirano od bezbedonosnih službi koje sarađuju sa kavčanima"

SKANDAL NA SUĐENJU ZBOG PLANIRANJA NEVOLJINOG UBISTVA! "Sve instalirano od bezbedonosnih službi koje sarađuju sa kavčanima"

Prema izveštaju policije automobil koji se velikom brzinom kretao iz pravca Melenaca prema selu Kumane, sleteo je s puta i nakon prevrtanja, nesrećna devojka izgubila je život, dok je jedan od trojce mladića koji nije bio za volanom, sedeo je na zadnjem sedištu, sa teškim povredama prebačen je u Beograd, dok su druga devojka i dvojca mladića, sa lakim povredama, nakon zbrinjavanja, pušteni kući.

Jedan od momaka predložio kobnu vožnju

Ž.J.  u porodičnoj kući u Bašaidu, vidno u šoku, kroz suze tiho je prozborila:

- Nemam više najbolju drugaricu, mladići su iz Melenaca došli kod mene na kafu, sedeli smo, pričali, tu je bila i L.D. a onda je jedan od njih predložio da se provozamo do Kumana, gde mu živi devojka - priča Ž.J. uz napomenu da je u trenutku nesreće ona sedela u sredini na zadnjem sedištu, sa njene desne strane sedela je L.D. i onda se u krivini automobil prevrnuo.

- Sledeći detalj, koga se sećam, da je mladić pored mene u panici zvao oca, koji je obavestio policiju i svi smo kolima Hitne pomoći preveženi u Zrenjanin - nastavlja Ž.J.

U kući u kojoj je sa majkom i očuhom Goranom B. živela L.D. tuga i neverica. Majka Timea, inače rodom iz Mužlje kod Zrenjanina u šoku nije bila u stanju da bilo šta kaže, poginula joj je ćerka iz prvog braka, a sa Goranom ima još troje dece.

Otac još čeka vesti

- Nama još niko zvanično ništa nije saopštio, ne znamo detalje nesreće, sa drugarima je otišla da se provoza i eto - kroz suze ističe Goran B. očuh, uz napomenu da su on i supruga odmah ujutro bili u Novom Sadu, u Institutu za sudsku medicinu, ali im je saopšteno da telo njihove ćerke još nije stiglo iz Zrenjanina.

devojčica / Izvor: Foto: Facebook/Printscreen

U Melencima, odakle su mladići, puno oprečnih priča, ali uglavnom sve navode na činjenicu da je vozač BMW-a konzumirao alkohol i da je jurio brzinom od skoro 200 na sat.

- Nisam video, ali čujem da od BMW, koji su navodno pozajmili, nije ostalo ništa, kako su ostali preživeli pravo je čudo - kaže mladić u seoakoj kafani u Melencima, uz napomenu da poznaje dvojcu i da nisu loši momci.

Ukleti put uzeo mnoge živote

Put ravan kao tepsija, sa tri izuzetno oštre krivine, mnogi u Melencima, Kumanu i obližnjim mestima, nazivaju put smrti, jer za poslednjih nekoliko godina, sigurno deset osoba izgubilo život u saobraćajnim nesrećama, baš na ovom delu između dva sela.

Piše:
Srbija Danas/Informer
08.12.2021. 17:39
Pogledajte više