Neobjavljena tajna dokumenta o mafijašima: Kneleta ubio Ćentin zet, Arkan mu se krvavo osvetio?!

25.06.2018. 22:47
Piše:
Srbija Danas/Srpski telegraf
Aleksandar Knežević Knele / Izvor: Foto: Youtube printscreen
Novi detalji

U drugom nastavku ekskluzivnog serijala Srpski telegraf objavljuje dokumente (službene beleške, izjave svedoka, transkripte prisluškivanih razgovora) koji rasvetljavaju ubistvo Aleksandra Kneževića Kneleta.

Žestoki momak sa Voždovca koji je za kratko vreme postao jedan od viđenijih likova beogradskog podzemlja ubijen je u apartmanu 331 hotela „Hajat“ 28. oktobra 1992. godine. Zvanično ubistvo nikad nije dobilo epilog, ali se iz onoga što objavljuje Srpski telegraf jasno vidi da je policija tačno znala ko ga je i zašto počinio.

Posebno je zanimljivo da se u kriminalnim krugovima pričalo o tome da je jedan visoki funkcioner MUP Srbije štitio Kneletovog ubicu, što se takođe može videti u dokumentima koje Srpski telegraf objavljuje. Ipak, možete pročitati da se Kneževićev ubica nije naživeo posle toga i ko mu se osvetio zbog likvidacije u Hajatu.

DRAMA U NIŠU prilikom ISELJENJA! Majka i sin pokušali da zapale sebe i policajce?!

Bata Trlaja u jednom razgovoru optužuje Gorana Vukovića Majmuna, vođu „voždovačkog klana“ da polako ulazi u sistem. Trlaja navodi da je Vuković uprkos burnoj kriminalnoj prošlosti nedavno dobio odobrenje za nabavku oružja.

Dana 21.12.2011. godine u 22:24h Grbović Slobodana je najverovatnije slučajno pozvao Dragan N. Iz Beograda, Slobodan je Dragana nekoliko puta oslovio imenom, pokušavajući da započne razgovor, međutim, Dragan ga nije čuo, već je sa osobama sa kojima se nalazio u društvu razgovarao o Slobodanu, kao i drugim licima iz kriminalnog podzemlja. Sledi deo razgovora o našim kriminalcima u Nemačkoj, a onda Dragan priča ljudima sa kojima je u društvu o ubistvu Kneleta:

- Nakon toga, Dragan je izneo da je on sa Radetom zajedno odrastao i da je Rade iz njegovog stana izašao u noći kad je ubijen. Zatim je naveo da su on i Ćenta iz CZ izvadili Mišu kada je ubio Kneleta, dok je u CZ bio Ćira Čitaković zvani Debeli. Na kraju, Dragan je naveo da je Miša bio zlikovac neopevani i da je na području Beograda ubio 20 ljudi, a da je i pored toga s njim bio u dobrim odnosima i da ga je često posećivao. Nakon što je Dragan pomenuo da je Mišu ubio Arkan, Slobodan je prekinuo razgovor.

Arkan / Izvor: Profimedia

Majci za koju se sumnja da je bacila BEBU U KOPRIVE u Leskovcu određen pritvor

Trlajić (Bata Trlaja) navodi izvesne Luku i Mišu, za koje je pomenuo da su Giškini puleni, istakavši da Miša za poslednjih nekoliko godina ima jedno ubistvo i desetak teških ranjavanja, ali da zbog mnogo para i jakih leđa nije odgovarao. Sumnjajući da su pomenuta lica u sprezi sa sistemom, Trlaja navodi detalje Kneletovog ubistva, za koje je Miša odgovoran.

Po rečima Trlaje, Miša i Knele su došli u konflikt zbog džipa koji je Knele prisvojio. Kako posredovanje Gorana Vukovića nije uspelo, Miša je došao kod Kneleta u hotel da se navodno sporazumeju oko kola. Kada su ušli u Kneletovu sobu, Miša ga je na prepad ubio ms leđa, pucajući iz Ćentinog kolta 45.

 

Piše:
Srbija Danas/Srpski telegraf
25.06.2018. 22:47
Pogledajte više