NEOPISIVA TUGA I BOL ZAVLADALI ŠTRPCEM: Sahranjena beba koju je otac izbo na smrt

22.02.2017. 12:06
Piše:
Srbija Danas/Blic
Dejan Krstičić i Ana Kuzmanović / Izvor: Foto: Facebook/Ana Kuzmanović
Majka nije pisustvovala sahrani

Nemanja Krstičić, beba koju je u ponedeljak uveče ubodima nožem ubio otac Dejan Krstičić (35) sahranjena je juče u Štrpcu.

Sahrani, nije prisustvovala majka Ana, koja u niškoj bolnici danonoćno bdi nad svojim drugim sinom Danilom, koji je ranjen u pomahnitalom napadu oca.

DEJANOV PRIJATELJ OTKRIO ŠTA GA JE MUČILO: Govorio je da neko hoće da mu kidnapuje decu i da mora da se seli

Dragan Kuzmanović, Anin otac koji živi u okolnoj Brezovici kaže da je Nemanj sahranjen u prisustvu najuže porodice, Anine kao i Dejanove porodice.

- To je zajednička nesreća i nas i naših prijatelja Krstičića. Bili su Dejanovi roditelji, braća. I oni ljudi ne mogu da poveruju da se sve ovo desilo. Oni su uvek bili divni ljudi, divni prema mojoj Ani, prema Dejanu i ostaloj dvojici sinova. Kažu da je neposredno pre zločina, i oca i majku terao da izađu iz kuće i odu po drva. Zašto? Niko ne zna da li je već imao nameru da pobije decu. On jeste uvek bio povučen, čovek koji nije umeo da kaže šta ga muče, ali prema nama je uvek bio uvek ljubazan, drag. Sa Anom se lepo slagao. Ali eto u poslednje vreme se u njega uvukao veliki strah. Bio je ubeđen da ga prate, da će "Šiptari da mu otmu decu". Ana je u utorak trebalo da ga vodi u Mitrovicu kod psihijatra na pregled. Na nažu veliku žalost, zakasnili smo jedan dan - kaže Anin otac.

Piše:
Srbija Danas/Blic
22.02.2017. 12:06
Pogledajte više