NEVEROVATNO PRIZNANJE: ČUO SE ALARM, POMISLIO SAM DA JE ZOVE ŠVALER! Uzeo sam šipku i smrskao joj glavu!?

05.10.2016. 22:36
Piše:
Srbija Danas/Informer
policija / Izvor: SD/ilustracija
Mojoj supruzi Jasmini je zazvonio alarm, a ja sam mislio da je zove švaler. Pao mi je mrak na oči... Zgrabio sam šipku i smrskao joj glavu.

Mojoj supruzi Jasmini je zazvonio alarm, a ja sam mislio da je zove švaler. Pao mi je mrak na oči... Zgrabio sam šipku i smrskao joj glavu. Hteo sam da izgleda kao da su nas napali razbojnici, pa sam udarao svojom glavom o zid, ispričao je u policiji Goran Živković (52) iz niškog sela Medoševac, koji je u ponedeljak u porodičnoj kući navodno nasmrt pretukao suprugu Jasminu (48). 

Nesrećna žena pronađena je mrtva u krevetu u spavaćoj sobi, a obdukcija je pokazala da je zadobila čak 13 udaraca u glavu šikom.

Branila se

Goran je bio lakše povređen po glavi i najpre je tvrdio da su ih napali razbojnici da bi pritisnut dokazima priznao da je u naletu ljubomore razbio ženi glavu.

On je tužiocu do detalja opisao šta se desilo u opnedeljak rano ujutru.

- Vratio sam se kući nakon što sam sina odvezao do autobuske stanice. Kad sam ušao u sobu, video sam otvoren prozor, a ženi je u tom trenutku zazvonio alarm. Pomislio sam da je njen ljubavnik malo pre toga pobegao kroz prozor, pa je sad zove da proveri da li je sve u redu... Rekao sam joj da je drolja, da znam da joj je ljubavnik bio u sobi. Ona mi je rekla - Jel si lud?! Nikad te nisam prevarila! - kazao je Goran.

Nova hronika / Izvor: SD/ilustracija

Međutim, on je još više pobesneo, pa joj je udario šamar.

- Jasmina mi je tad zapretila da će pozvati policiju i da joj je dosta zlostavljanja. Kad sam to čuo, pao mi je mrak na oči. Uzeo sam iz hodnika metalnu ipku i počeo besomučno da je udaram po glavi. Ona se u početku branila, ali tukao sam je sve dok nije prestala da daje znake života. - spričao je navodno Goran.

Kad ju je dokrajčio, Goran se presvukao, oprao ruke, a onda je počeo da udara glavom o zid, kako bi izgledao da je i on povređen u razbojništvu.

Kukao ispred kuće

Izvor iz istrage kaže da je Goran tako jako udarao u zid da se u jednom trenutku onesvestio.

- Kad se osvestio, šipku je bacio u septičku jamu, razbacao stvari kako bi izgledalo da je kuća ispremetana, a onda je seo ispred kuće i počeo da kuka dok ga nije čuo jedan komšija. Njemu je prvom ispričao da su ih napali razbojnici, pa je ovaj pozvao policiju.

Goran je dva dana kasnije priznao jeziv zločin pritisnut dokazima.

Piše:
Srbija Danas/Informer
05.10.2016. 22:36
Pogledajte više