Neviđeni OBRT u slučaju Dare (66) kojoj su našli DROGU u kući: Evo šta kaže njena ćerka

09.08.2017. 22:54
Piše:
Srbija Danas/Informer
policija / Izvor: Srbija Danas
Neverovatan slučaj kod Negotina

Negotinski vatrogasci prekjuče su slučajno otkrili najmoderniju laboratoriju marihuane dok su gasili požar na kući starice Dare T. (66) u selu Urovica. Kad su ugasili vatrenu stihiju, vatrogasci su ušli u kuću i tamo, na opšte zaprepašćenje, otkrili čak 200 saksija marihuane i kompletnu opremu za uzgoj.

NEVIĐENI ŠOK U NEGOTINU! Dari (66) ugasili požar u kući, pa unutra našli nešto zbog čega je završila U PRITVORU

Sa SVADBE pravo u ZATVOR: Srbin udavao ćerku, a onda ih Albanci strpali iza rešetaka

- Moja majka Dara T. (66) nije narko bos niti "baba Eskobar", kako su je svi prozvali. Ona je devizna penzionerka, a ustupila je svoju kuću u Urovica kod Negotina izvesnom Luki, koji je tamo krišom gajio marihuanu. Ona nije imala pojma za laboratoriju droge sve dok se u nedelju kuća nije zapalila, tvrdi Darina ćerka S. T.

marihuana / Izvor: Profimedia

Dara je, prema njenim rečima, 35 godina radila u Švajcarskoj i ima penziju 1.200 evra.

- Ima i kafanu u Urovici, nekretnine u Srbiji, Rumuniji i Švajcarskoj. Šta će njoj droga, kad ima sve. Nije ona uzgajala marihuanu, već taj momak kog je unajmila da joj čuva kuću, jer ona najveći deo godine uopšte i ne provodi u Urovici - objašnjava S. T.

Ona dodaje da je Dara T. i kafanu dala u zakup, i da najveći deo vremena provodi putujući po banjama i letovalištima.

- Ona je za 35 godina, koliko je radila u Švajcarskoj, stekla i penziju od 1.200 evra mesečno i nikad nijue imala kontakt sa bilo kakvim narkoticima - tvrdi S. T.

Incident u akva-parku u Beogradu: Devojčica (11) ispala iz gume na toboganu, intervenisala hitna pomoć

Pre izvesnog vremena Dara je unajmila momak koji se predstavio kao Luka da joj čuva kuću.

- Međutim, tek posle požara čula sam da se on uopšte ne zove Luka već A. R. i da je i ranije imao problema sa zakonom zbog droge. On je , po svemu sudeći, na imanju moje majke, dok ona nije bila tu, u pomoćnom objektu izgradio tu laboratoriju. Ne mogu da verujem da nam je to sve vreme bilo pred očima, ali moja majka je oduvek previše verovala ljudima - ogorčena je S. T.

vatrogasci / Izvor: Srbija Danas

Ona dodaje da je "Luka" pobegao u nedelju, čim je izbio požar u pomoćnom objektu.

- Majka ga je zvala na mobilni, ali mu je telefon bio isključen. Onda smo pozvali vatrogasce koji su došli i ugasili vatru. Kad je sve završeno, jedan vatrogasac nam je prišao i kazao da se u toj kući najsavremenija laboratorija za proizvodnju marihuane. Nas dve smo ostale zgranute - priča S. T.

Kako se ispostavilo, na Darinom imanju bila je smeštena najmodernija laboratorija sa kaloriferima, ventilatorima, klimama i oko 200 saksija marihuane.

- Ubrzo je došla policija i privela moju majku. Rekla im je da nije znala šta se nalazi u tom objektu, ali sve je bilo uzalud. Uhapsili su je i odredili joj zadržavanje - navodi ona.

Haos na srpskoj GRANICI: Rekao da nema ništa da prijavi, a onda je carinik našao OVO u dečijem jastuku

Darina ćerka je ubeđena da njena majka i ne zna šta je marihuana.

- Verujem da će istraga pokazati da moja majka nema nikakve veze sa laboratorijom droge, već da je žrtva prevare. Ali šta to vredi kada su Daru već prozvali "baba Eskobar" - zaključuje S. T.

 

Piše:
Srbija Danas/Informer
09.08.2017. 22:54
Pogledajte više