"Nismo mu videli lice"... Udaljeni 100-ak metara, mladići iz blokova posmatrali UBISTVO 23-godišnjeg Nikole (FOTO)

23.02.2018. 07:55
Piše:
Srbija Danas/Blic
Nikola Jović / Izvor: Foto: Facebook/ Nikola Jović
Likvidiran sa sedam metaka

Leskovčanin Nikola Jović (23), poznat kao kik-bokser, ubijen je sa sedam metaka na dan svog rođendana iz vatrenog oružja, nadomak stana u naselju Dobočica gde je živeo nakon što ga je u parkiću na putu do kuće presreo nepoznati muškarac. Jović je ubijen na dan svog 23. rođendana.

Pročitajte i:

Tragedija se dogodila u 2.48 sati posle noći kada su meštani Dubočice čuli rafalnu paljbu. Policija koja traga za ubicom još nije utvrdila iz kakvog oružja je pucano.

Mladići, koji se inače u kasne sate okupljaju među stambenim blokovima, pričaju da je mladi Jović izašao iz taksija, krenuo ka kući, ali ga je u parkiću presreo nepoznati muškarac.

- Dugo su razgovarali. Nisu se čuli povišeni tonovi. Posle izvesnog vremena videli smo kako Nikola odjednom trči prema svom stanu. A onda smo čuli najpre jedan pucanj, pa potm rafalnu paljbu. Ona pucnjava mi nije ličila na pucnjavu iz pištolja. Bili smo u šoku. Niko od nas nije video lice ubice, niti smo primetili na koju je stranu pobegao posle zločina - priča mladić koji je sve posmatrao sa daljine od stotinak metara.

Prema saznanjima, Jovića je prvi metak pogodio u nogu, a ostalih šest ispaljeno je u telo. Na licu mesta je ostao mrtav.

Hapšenje zbod droge i sukob sa žestokim momcima iz Leskovca

O motivima ubistva se samo nagađa. Nikola Jović je prošle godine bio hapšen kod Predejana, zajedno sa drugom kod koga je policija u automobilu pronašla narkotike, ali njegovi prijatelji tvrde da ubijeni mladić nije imao veze sa drogom i da je vodio zdrav život.

Suzan Iton / Izvor: Foto: Facebook/ Searching for Suzanne

Njegova majka priča da je Nikola imao problema sa grupom žestokih momaka iz Leskovca posle jednog uličnog incidenta. Ali ne upire prst u njih.

- Samo znam da mu se od tada život pretvorio u pakao. Ne znam ko ga je ubio. Verovatno će tu tajnu odneti u grob - rekla je ona.

 

Piše:
Srbija Danas/Blic
23.02.2018. 07:55
Pogledajte više