Njena BORBA JOŠ TRAJE: Snežana još uvek diše za Miloša, ČUVA je NJEN ANĐEO sa NEBA!

23.07.2018. 05:59
Piše:
Srbija Danas/Blic
Snežana Rudinac / Izvor: Foto: Facebook/PrintScreen/SnežanaRudinac
Stanje povređene devojke je kritično

Devojka Snežana Rudinac (24) koja je teško povređena u Bečićima u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo njen verenik Miloš Vukomanović (25), helikopterom je transportovana na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, gde joj se lekari šesti dan bore za život.

Saobraćajna nesreća dogodila se na pešačkom prelazu u Budvi. Snežana Rudinac iz Kraljeva i njen verenik Miloš Vukomanović iz Zvečana u noći između utorka i srede vraćali su se sa posla iz hotela Iberostar u Budvi, gde su radili kao sezonski radnici. Kada su pokušali da pređu bulevar na pešačkom prelazu koji više nije u funkciji iz pravca Budve pokosio ih je automobil kojim je upravljala slikarka Emina Adrović.

Miloš Vukomanović stradao je na licu mesta, dok je Snežana u udesu zadobila teške povrede opasne po život. Iste večeri Snežana je sa teškim povredama grudnog koša i glave smeštena u bolnicu u kotorskom naselju Risan. Ona je nedugo zatim helikopterom prevezena na VMA u Beogradu, a njeno stanje je i dalje kritično. 

U isto vreme, dva dana nakon nesreće, plač je parao nebo u Zvečanima gde je sahranjen Snežanin verenik. 

Mladićev otac Dragutin je ispričao da ga je nekoliko sati pre sahrane pozvao otac Emine Adrović, da bi kada je završena i daća, došao u pratnji četrdesetak osoba, ponudivši da plati troškove sahrane, što su oni odbili.

- To što je uradila njegova ćerka je čisto ubistvo! Vozila je 80 kilometara brže od dozvoljene brzine i ubila mog sina na pešačkom prelazu! Takođe sam mu i rekao da sam čuo da joj to nije prvi incident, ali da je to ranije zataškavano. O tome šta je uradila sud će da odluči, a ona, ako ima savest, neka živi sa tim - kaže Dragutin.

KRVAVI OBRAČUN: Dvojica muškaraca izbodena u centru Beograda

Ovaj mladi par zaposlio se u bečićkom hotelu, gde su radili kao sezonski radnici. Njihovi prijatelji ispričali su crnogorskim medijima da su Snežana i Miloš planirali da se nakon sezone venčaju.

Kobne noći samo su želeli da posle posla izađu do grada u provod. Miloš i Snežana godinama su bili nerazdvojni, a verili su se u septembru prošle godine.

 

Piše:
Srbija Danas/Blic
23.07.2018. 05:59
Pogledajte više