NOVI DETALJI BRUTALNE LIKVIDACIJE U ŽELEZNIKU: Ubijeni kriminalac poznavao ubicu, usmrćen na MONSTRUOZAN NAČIN

28.09.2018. 22:23
Piše:
Srbija Danas/Kurir
Na mesto zločina ubrzo je stigla i Hitna pomoć, koja je mogla samo da konstatuje Kostićevu smrt

Predrag Kostić (42) iz Beograda, koji je poznat po nasilničkom ponašanju i krađama, ubijen je u četvrtak uveče hicem iz vatrenog oružja u glavu na Starom vojnom putu, između Ibarske magistrale i Železnika.

Kako se saznaje, Kostićev leš u lokvi krvi pronašao je oko 20.30 časova vozač jednog beogradskog taksi udruženja, koji se slučajno zatekao na ovom zabačenom delu puta.

Tragedija u naselju Braće Jerković: Ubila se žena skokom sa zgrade

Dogovor s napadačem

- Taksista je imao zakazanu vožnju i trebalo je da pokupi neke stranke na Ibarskoj magistrali, pa je zbog toga krenuo tim šumovitim putem. Videvši krvavo, nepomično telo na samoj ivici kolovoza, zaustavio se i odmah pozvao policiju, koja je brzo stigla na lice mesta i obavila uviđaj - navodi izvor iz istrage.

Hitna pomoć / Izvor: Srbija Danas

Na mesto zločina ubrzo je stigla i Hitna pomoć, koja je mogla samo da konstatuje Kostićevu smrt.

BRDO IZNAD NIŠA GORI! POŽAR zahvatio Vinik, meštani u strahu: Patrole se bore sa VATRENOM STIHIJOM

Prema rečima izvora, prvi rezultati istrage ukazuju na to da je Kostić ubijen jednim hicem iz pištolja koji mu je ispaljen u glavu, kao i da je likvidiran neposredno pre nego što je pronađen leš. Sumnja se da je na ovu lokaciju došao zajedno sa ubicom, ili da su se po dogovoru baš tu sastali.

- Tragovi na mestu zločina ukazuju da su se Kostić i njegov ubica najverovatnije poznavali i da su imali dogovor da se nađu na tom mestu. Takođe, ispitaće se da li je u zločinu učestvovalo više osoba, kao i da li možda postoji neki svedok - dodaje sagovornik.

Tragovi krvi

NEZAPAMĆEN UŽAS U SRBIJI: Muž i žena popili sonu kiselinu! Pronađeni u stanu pod MISTERIOZNIM OKOLNOSTIMA

U bližoj okolini nema nikakvih stambenih ili poslovnih objekata, zbog čega je malo verovatno da je neko sa strane mogao da svedoči likvidaciji Kostića.

- Policija intenzivno radi na identifikaciji ubice. Uviđaju su prisustvovali forenzičari koji su skupljali tragove, kao i zamenik višeg javnog tužioca koji je rukovodio istragom. Telo je poslato na obdukciju, koja će utvrditi tačan uzrok i vreme smrti - završava sagovornik.

Pratite nas i na instagram profilu srbijadanas.

Piše:
Srbija Danas/Kurir
28.09.2018. 22:23
Pogledajte više