NOVI STRAVIČNI DETALJI UBISTVA: Raskinuo sa devojkom, pa krenuo u KRVAVI PIR?! Pre studenta sreo je ŽENU, a evo zašto nije napao nju!

29.01.2019. 23:29
Piše:
Srbija Danas/Novosti
Ubica / Izvor: Foto:Instagramprintscreen
Srbija je šokirana ubistvom studenta Miloša Mileusnića (24) za koje se sumnjiči N. Đ., koji je navodno prvobitno priznao zločin, rekavši da je žrtvu izabrao nasumice, "nezadovoljan svojim životom", ali sada negira zločin, kao i da je bio blizu tog jutra mestu zločina u ulici Dimitrija Tucovića.

Ipak, krvavom zločinu na Zvezdari prethodio je navodno bizaran i zastrašujući scenario!

- Mladić je navodno raskinuo sa devojkom, zbog čega je bio očajan. Te noći je gledao njene profile na društvenim mrežama i video je njenu sliku s drugim dečkom. Posle toga se razbesneo, uzeo je navodno neke narkotike, alkohol, nož i izašao iz stana. Pre Miloša naleteo je na jednu ženu, ali se ipak sklonio od nje jer, navodno, nije hteo da dira žensko - kaže izvor blizak istrazi upućen u prvu verziju događaja, koju je osumnjičeni danas negirao u tužilaštvu.

SVE O OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO STUDENTA: U glavi čuje muziku, igrao i pevao u ćeliji!? Tvrdi da su njega napali! U Požarevcu PRETUKAO ROĐENU MAJKU?!

Sledeći prolaznik na kojeg je mladić, kako se sumnja, naleteo bio je Miloš M., student iz Čačka, koji se vraćao kući tog jutra od devojke.

- Navodno ga je izbo kuhinjskim nožem, koji je policija na kraju i pronašla. Otišao je posle u Poštansku štedionicu i tu je hteo da "upadne" i urinira. Portir mu to nije dozvolio i onda su se potukli. Sa kolegom je uspeo da savlada mladića i prijave ga policiji. Nakon što je saslušan zbog tog napada, N. Đ. je pušten. Ubrzo su povezali sve, proveravajući kamere u blizini mesta zločina i uhapsili su ga ispred zgrade u kojoj ima stan - kaže sagovornik.

ubijeni / Izvor: Foto: Facebook

Ubijeni Miloš M., student četvrte godine Fakulteta za upravu i bezbednost, trebalo bi u sredu da bude sahranjen u svom rodnom gradu. Ispraćaj na večni počinak zakazan je za 12 časova na Novom gradskom groblju u Čačku. U domu njegove porodice, gde je Miloš živeo do odlaska na studije, danas su, kazale su njihove komšije, vladali muk i teški bol. Jedan od kolega Miloševog oca rekao je da nisu želeli da primaju saučešće u njihovom domu, te da su uz njih najbliži rođaci i Miloševi najbolji prijatelji. Telo ubijenog mladića u međuvremenu je dopremljeno iz Beograda.

SUD U BEOGRADU DONEO ODLUKU! Evo šta se dešava sa osumnjičenim za ubistvo studenta na Zvezdari!

- Svi smo u šoku. Nema utehe za unesrećene roditelje i sestru. Saznanje da Miloša više nema nikome ne dopire do svesti. Saznanje o načinu na koji ga je zverski ubio pomračeni um nikome nije shvatljivo. Nikakva olakšavajuća okolnost nije to što je neko uhapšen. Njima niko ne može da vrati sina i brata - rekao je jedan od Miloševih rođaka.

Piše:
Srbija Danas/Novosti
29.01.2019. 23:29
Pogledajte više