DETALJI KRVAVOG SUKOBA: Obrenovčanka koja je upucala muža je bivša snaja poginulog pevača Darka Radovanovića

15.03.2018. 00:40
Piše:
Srbija Danas/ Blic
Policija / Izvor: Profimedia
Ispalila je ceo šaržer

Aleksandra Radovanović (38) iz Obrenovca, koja je za vikend uhapšena zbog pokušaja ubistvanevenčanog supruga Aleksandra Jovanovića (43) je bivša snajka poginulog pevača Darka Radovanovića.

NOVI detalji UŽASA u Obrenovcu: "Vikao je da će me ubiti, a onda sam zapucala!"

UŽAS u Obrenovcu: Posle porodične svađe IZREŠETAN mlađi muškarac

Naime, Aleksandra, koja je inače iz ugledne i dobrostojeće obrenovačke porodice skoro deceniju je trpela porodično nasilje i torturu. Prema prvim informacijama iz istrage, ona je uzela pištolj "glok", koji poseduje njena zaova. Ispalila je ceo šaržer i sa pet hitaca pogodila nevenčanog supruga, po dva hica u grudi i u stomak, a jedan u zadnjicu.

Kobni sukob započeo je u subotu na svadbi Aleksandrine rođake kada se posvađala sa suprugom koji je bio pijan. Aleksandar je u jednom trenutku i fizički nasrnuo na ženu, nakon čega je ona uzela pištolj i upucala ga.

Policija / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

Aleksandra je pre braka sa Jovanovićem koji ju je maltretirao, bila u braku sa bratom poginulog pevača Darka Radovanovića. Iako je sa Radovanovićevim bratom dobila dvoje dece, napustila ga je kako bi u Italiji započela život sa Jovanovićem.

Aleksandrin otac ispričao je da su Jovanović i ona morali da žive u Italiji jer je Jovanović bio na poternici zbog bekstva iz zatvora.

- Zbog toga što je bio u bekstvu, odveo je Aleksandru u Italiju. Ne znam zbog čega nije htela da ga prijavi. Maltretirao ju je stalno, oteo joj je i telefon, nije joj dao da nas posećuje niti da viđa svoje ćerke iz prvog braka - kaže otac uhapšene žene.

Kako nezvanično saznajemo, ona je ostavila prezime Radovanović i da nikome nije jasno zbog čega nikada nije htela da vrati devojačko.

KAO DA JE NASLUTIO KRAJ: Pesma Darka Radovanovića koju nikada nije objavio - NESTAĆU JA! (VIDEO)

Prema poslednjim informacijama, Aleksandar je od subote uveče u teškom stanju. Nakon niza operacija, lekari su odlučili da ga ostave u indukovanoj (namerno izazvanoj) komi dok mu se stanje ne poboljša.

Pevač Darko Radovanović (36) i njegov menadžer Aleksandar Milošević (41) poginuli su 2011. godine u teškoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici kod Ostružničkog mosta prema Surčinu.

 

Piše:
Srbija Danas/ Blic
15.03.2018. 00:40
Pogledajte više