Brali su maline, a onda je odveo devojčicu (7) u šumicu: Protiv penzionera podignuta optužnica za zlostavljanje

31.01.2018. 08:48
Piše:
Srbija Danas/Alo
Dečak / Izvor: Profimedia
Osnovno javno tužilaštvo podnelo optužni akt

Osnovno javno tužilaštvo u Vladičinom Hanu podnelo je optužni akt protiv D.M. (63) iz Alekinca kod Surdulice zbog nedozvoljene polne radnje nad maloletnicom.

Javni tužilac Dragan Nikolić izjavio je da se okrivljenom iz okoline Surdulice stavlja na teret da je preduzeo određene polne radnje nad sedmogodišnjom M.S. iz sela Ćurkovica kod Surdulice. Osnovnom sudu u Surdulici nadležno tužilaštvo je predložilo da se bludni penzioner proglasi krivim i da mu se izrekne kazna zatvora od jedne godine.

Dragiša Milutinović uhapšen je u julu prošle godine u akciji ''Ares''. Osumnjičeni za seksualno zlostavljanje sedmogodišnje devojčice pušten je da se brani sa slobode.

devojčica / Izvor: Profimedia/ilustracija

Naime, starac je nekoliko dana brao maline u voćnjaku devojčicinog oca. Sedmogodišnju devojčicu i njenog rođenog brata optuženi je poveo u šetnju iz Ćurkovice prema Surdulici. Navodno je penzioner u obližnjoj šumi pipao devojčicu po telu i ljubio po grudima.

U tužilaštvu ističu da manijak, srećom, nije obljubio maloletnicu. Sve se to događalo dok su roditelji maloletne dece bili zauzeti branjem malina u svom malinjaku. 

Nakon što je dečak (17) priznao da je silovao sestru (7), komšije nasrnule na njega!

Po povratku iz neprijatne šetnje deca su ocu i majci ispričali šta se dogodilo u šumi. Kada se vratio iz malinjaka, otac devojčice, prijavio je slučaj dežurnoj službi policijske stanice u Surdulici.

Piše:
Srbija Danas/Alo
31.01.2018. 08:48
Pogledajte više