Optužili Milenu da je saučesnik u ubistvu Olivera Ivanovića: GNUSNE LAŽI opozicije prevršile svaku meru

11.09.2018. 19:38
Piše:
Srbija Danas
Milena Ivanović, Oliver Ivanović / Izvor: Foto: Facebook/Printscreen/Milena Bogdan
Sve zarad jeftinih političkih poena

Oliver Ivanović, lider SDP-a sa Kosova i Metohije, ubijen je mučki sa leđa u momentu dok je izlazio iz svoje kancelarije u Kosovskoj Mitrovici. Niko nije čuo pucnje. Nakon pokušaja reanimacije u bolnici, Ivanović je preminuo.

Šest meseci kasnije, opozicija, iznemogla od promašaja da se domogne vlasti i da sa svojim jeftinim trikovima prevari građane i pretvori ih u svoje glasače, još jednom je pokazala da ne preza ni od čega, sa najnovijim optužbama da je jedan od saučesnika ovog atentata na lidera Srba sa KiM upravo njegova supruga Milena Ivanović.

Naime, Saša Mirković, osuđivani kvazipolitičar i čovek koji stoji iza mnogih spletki protiv države Srbije, ovog puta je stavio metu na leđa nevenčanoj supruzi Olivera Ivanovića, Mileni, tako što je pokušao da je u nekakvom bizarnom filmu o Ivanoviću prikaže kao pomoćnicu ubicama Olivera, tako što je otkrivala njegove namere i poteze.

Saša Mirković / Izvor: Foto: Youtube/Printscreen/Zamediatelevizija

Žena koja je provela više od tri godine boreći se za svog supruga, koji je bio nepravedno uhapšen i pritvoren od 2014. godine, da bi ga ubrzo nakon oslobođenja, zauvek izgubila, nije bila samo njegova životna partnerka, već i majka njegovog šestogodišnjeg sina Bogdana.

Zatekao ih je kako seku i krše SRPSKO BLAGO JEDINSTVENO NA SVETU: Ovako je uništen Železnički muzej! (FOTO)

Da li Mirković, i njemu slični, razmišljaju kako njihove gnusne laži i optužbe utiču na dečaka od sedam godina, koji je pogođen smrću oca koga je većinu svog života čekao da izađe iz kosovskog zatvora i koji nikada nije imao šansu da odraste sa njim?

"Ležala je preko praga, glava joj je bila krvava": Jeziva ispovest supruga i sina ubijene starice na planini kod Sjenice

Nije dovoljno što je Ivanović ubijen, nego zarad političkih poena i stranog novca, domaća izdaja ne poznaje ni moral, ni saosećanje, već gazi preko mrtvih, ali i preko živih - a to su Milena i njen mali Bogdan.

 

Piše:
Srbija Danas
11.09.2018. 19:38
Pogledajte više