Osumnjičen za ubistvo bivše supruge, pojavio se na sahrani, a onda je objavio šokantnu čitulju (FOTO, VIDEO)

13.08.2018. 13:15
Piše:
Srbija Danas/24sata.hr
Sahrana / Izvor: Foto: Profimedia/ilustracija/Facebook/24sata
Žena ubijena prošlog ponedeljka

Hrvatska policija uhapsila je u subotu Ž. T. (61) zbog sumnje da je prošlog ponedeljka u Trogiru svirepo ubio svoju bivšu suprugu, A. T, inače poštovanu doktorku u bolnici u Splitu.

Njeno beživotno telo pronađeno je u lokvi krvi u stanu koji je izdavala turistima, a policiju je navodno pozvao baš bivši suprug tvrdeći da je svoju bivšu ženu zatekao mrtvu.

Usledila je opsežna istraga, nakon koje je sad u subotu Ž. T. priveden zbog sumnje da je upravo on počinio svirepi zločin. Iako je u policiji tvrdio da je nevin, i da nema apsolutno nikakve veze sa ubistvom, izvori navode da postoje dokazi da je u to vreme bio u Trogiru, iako je tvrdio da je bio negde drugde.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

On se sumnjiči da je svojoj bivšoj supruzi zadao nekoliko smrtonosnih uboda nožem u grudi i leđa, nakon čega je pokušao da zataška zločin tako što je sakrio oružje. Tri dana nakon ubistva, vidno potresen se pojavio na sahrani, a u novinama je tog dana objavljena njegova potresna čitulja.

DRAMA u Sutomoru: Turista NESTAO, vatrogasci ga spasili

- Adio, voljena. Hvala ti za sve lepo provedeno s tobom. Tvoj Ž. T - napisano je u čitulji koju je dao u lokalnim medijima.

Tokom sahrane sve vreme je stajao iza svoje ćerke i brata pokojne supruge, sa suzama u očima.

Piše:
Srbija Danas/24sata.hr
13.08.2018. 13:15
Pogledajte više