OSUMNJIČENI ZA ZLOČIN U ŠTRPCU NIJE HTEO DA SE LEČI? Tast pričao o Dejanovoj TEŠKOJ DEPRESIJI

22.02.2017. 22:44
Piše:
Srbija Danas/ Kurir
bračni par / Izvor: Foto: Facebook/ Ana Kuzmanović
Velika porodična tragedija

- Moj zet Dejan u poslednje vreme bio je veoma depresivan. Uvrteo je sebi u glavu da će mu Albanci uzeti bebe i izvaditi im organe. Supruga Ana je želela da mu pomogne, molila ga je da ide kod psihijatra, ali je on uporno odbijao. Kad je prihvatio, bilo je prekasno – pričao je Dragan Kuzmanović, tast Dejana Krstičića iz Štrpca - osumnjičenog da je u ponedeljak ubio jednog svog blizanca starog 40 dana, a drugog teško ranio nožem.

- Niko nije mogao ni da nasluti da ovako nešto može da se desi. Dragan je bio dobar čovek, plenio je mirnoćom. Ipak, u poslednje vreme zapao je u psihičku krizu. Žalio se svojoj supruzi, a mojoj ćerki da ga proganjaju misli kako će mu neko oteti blizance. Ana je želela da mu pomogne, molila ga je da ide kod psihijatra. On je u početku izbegavao, jer se plašio da će ostati bez posla, pošto je prosvetni radnik. Ana je ipak uspela da mu dokaže da mu je potrebna pomoć, pa su mu zakazali razgovor sa psihologom – rekao je Dragan.

-Ipak, zakasnili su jedan dan i desila se tragedija. Zet nije imao realan razlog za strah koji ga je obuzeo iako je istina da gotovo svi stanovnici srpske enklave na jugu Kosova pate od nekog oblika depresije zbog teških uslova u kojima žive - nastavio je Dragan.

par / Izvor: Foto: Facebook/ Ana Kuzmanović

Pored toga, objasnio je da te noći ništa nije ukazivalo na tragediju.

- Nakon što su večerali, Dejan je insistirao da roditelji odu iz kuće. Izvukao je nož iz fioke i ubadao blizance. Ana kaže da se sve desilo za minut, odmah je vrisnula i skočila. I dalje ne može da veruje šta se desilo - pričao je Dejanov tast.

beba na ulici / Izvor: Profimedia/ilustracija

On je kazao kako je Anin muž nakon porođaja sve vreme bio uz blizance i uz nju, da ih je mnogo voleo i da ih nije ispuštao iz naručja “ni danju ni noću”.

- Na lokalnom groblju u Štrpcu je sahranjena ubijena beba, a Ana nije bila na sahrani jer je u Nišu sa drugom bebom – dodao je na kraju Dragan.  

Piše:
Srbija Danas/ Kurir
22.02.2017. 22:44
Pogledajte više