Otac ubijenog preduzimača preti ubici i njegovoj ćerkici? Krvna osveta u Srbiji

06.09.2017. 12:32
Piše:
Srbija Danas/Informer
Užas

Panta Todorović, otac građevinskog preduzimača Zorana Todorovića (48) kog je krajem 2016. u restoranu “Carska ohota“ u Beogradu ubio kum Aleksandar Jović (31), navodno je zapretio krvnom osvetom Aleksandrovom bratu Đorđu.

Stigli rezultati OBDUKCIJE Milene (25) koja je pronađena sa PREREZANIM VRATOM u Beogradu! Evo šta kaže nalaz

VELEOBRT misteriozne smrti u Beogradu: Milena (25) prerezala sebi vrat pa uradila nešto još BRUTALNIJE?

Panta mu je navodno prišao i rekao da je spremio metak za Aleksandra čim ovaj izađe iz zatovora, ali i za njegovu ćerku (3). Policija je zbog tih pretnji protiv Todorovića podnela krivičnu prijavu Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

Todorović je, prekjuče oko 15.30 u Katanićevoj ulici, ispred zgrade suda, sačekao Đorđa Jovića i navodno rekao mu: “Tvog brata čeka metak čim izađe sa robije. Isto čeka i njegovu ćerku“.

Nova hronika / Izvor: Srbija Danas

- Đorđe je odmah otišao u policiju u naselju Borča i prijavio da Panta Todorović preti njegovoj porodici. Nakon toga, upućen je u Prvo osnovno tužilaštvo, koje je naredilo da policija sasluša Todorovića – rekao je izvor iz istrage.

Podsetimo, Aleksandar Jović je 8. decembra 2016. u restoranu “Carska ohota“ na Adi Huji puškom “kratežom“ ubio kuma Zorana Todorović, koji mu je nešto ranije krstio ćerkicu i čak platio njeno lečenje.

Nakon ubistva, Panta je ispričao da je njegov sin Zoran stalno pomagao Aleksandru:

- I ja se pitam zašto mi ubi sina! Šta mu je to Zoran uradio? Pomagaoi mu je, pozajmljivao mu pare kad god mu je trebalo. Aleksandar je radio kao fasader za Zorana i uvek je bio uredno plaćen. Zoran mu nije dugovao ni dinar za posao, ali Aleksandar Zoranu jeste! Uprkos tome, moj sin mu nikad nije tražio te pare! Rekao mu je: “Kad budeš imao, vrati“, a ovaj ga je ubio.

 

Piše:
Srbija Danas/Informer
06.09.2017. 12:32
Pogledajte više