OTKRILA ISTINU O JEZIVOJ FOTOGRAFIJI: Evo čije se noge nalaze iza slike ubijene pevačice Granda

13.09.2016. 16:13
Piše:
Andrijana Nešić
Rada Matić / Izvor: Foto: Facebook/Rada Mala Matic
Evo šta se nalazi na slici.

U medijima se pojavila slika koju je Rada Marić iz Beča okačila na svom Fejsbuk profilu i to baš na Jelenin rođendan. Naime, na toj fotografiji se vidi ona, pored nje na komodi su fotografija ubijene pevačice i kandilo, a iza nje noge misteriozne osobe. Više o tome čitajte KLIKOM OVDE!

EMISIJU GLEDALO POLA SRBIJE: Rudan dovela Milićevu do LUDILA, Marić zanemeo! (VIDEO/FOTO)

Ovo je POSLEDNJA PORUKA koju je preminula Srpkinja na Tsosu ostavila na Fejsbuku (FOTO)

Rada Matić je za portal SrbijaDanas.com otkrila o čemu se zapravio radi i čije su to noge:

"Fotografijom da se pozabave nadležni"

Zoran Marjanović komentarišući Radin postupak kaže za portal SrbijaDanas.com, da on tu osobu i ne poznaje, kao i da svime kao i fotografijom treba da se pozabave nadležni organi.

- Tom fotografijom treba da se pozabave nadleži organi, ako na fotografiji uopšte postoji nešto sumnjivo. Što se tiče njenih napada na moju porodicu, majku, laži mi ozbiljno radimo na tome. Već smo najavili tužbe i zbog uvreda ćemo ići i do suda za ljudska prava – kaže Marjanović i dodaje da se nevažnim osobama daje medijski prostor.

- To su noge sina mog brata koji leži na terasi, dok jedno malo kuče skače po njemu i igraju se – objasnila je Rada i dodala da se protiv nje u medijima vodi hajka zbog iznošenja onoga o čemu se ćuti.

TRAGEDIJA NA SREBRNOM JEZERU JE MOGLA BITI SPREČENA: Jedna stvar bi spasila živote braće

Na pitanje zbog čega je sliku stavila na Fejsbuk baš na Jelenin rođendan i zašto uopšte ima njenu sliku Rada kaže:

HOROR U BOGATIĆU: Devojčicu zlostavljao, izgladnjivao, a onda dao ujaku da je SILUJE NA GROBLJU!

- Izrađivala sam druge 42 slike sa decom pa sam izradila i Jecinu. Zapalila joj sveću na njen rođendan i ništa više... Zapaliti sveću pokojniku nije ništa nenormalno, niti čudno.. Ili je mozda normalnije držati njenu sliku na "oltaru zla" i prizivati demone!?

JEDNA GREŠKA JE ANDRIJANU ODVELA U SMRT: Evo šta se desilo trenutak pre same nesreće

Rada ni ovom prilikom nije prezala da udari na Marjanoviće, pa je tako ovog puta Zoranovu majku nazvala vešticom, objašnjavajući šta je “oltar zla“ koji je spomenula.

/ Izvor:

- Mislim na oltar koji ima veštica Zorica u kući...Verujem da je to jedini oltar u svetu preko kog se na prevaru dolazi do para i zla. A tamo stoji Jelenina slika iako joj svekrva ni na grob nije otišla.. Ja nisam prevarant, ni vračara i nisam sliku zloupotrebila.. Samo sam zapalila sveću ženi koja je brutalno ubijena, a ja sam se našla u ovoj priči sasvim slučajno i neočekivano – kaže Rada.

Podsetimo, pevačica „Granda“ Jelena Krsmanović ubijena je u subotu 2. aprila. Njeno telo je pronađeno dan kasnije u kanalu punom vode ispod nasipa u Crvenki u Borči.

Piše:
Andrijana Nešić
13.09.2016. 16:13
Pogledajte više