OTKRILA SVE LEGIJINE TAJNE: Evo šta je bila POSLEDNJA ISPOVEST Natalije Ulemek!

10.10.2017. 21:55
Piše:
Srbija Danas/ Srpski telegraf
Natalija Ulemek / Izvor: e-stock
Natalija Ulemek je sahranjena danas na Novom bežanijskom groblju

U svom poslednjem intervjuu Natalija Ulemek (82), majka nekadašnjeg komandanta JSO Milorada Ulemeka Legije, optuženog za najteže zločine, među kojima je i ubistvo premijera Zorana Đinđića, opisala je prvi put sina od slabašnog dečkića, koji je voleo da svira klavir, pa sve do jednog od najizdržljivijih legionara, a potom i najvećeg državnog neprijatelja.

Na sahrani Legijine majke pojavila se MISTERIOZNA OSOBA, niko ne zna KO JE U PITANJU (FOTO)

Šešelju teško pala sahrana Legijine majke: Na grob je ostavio VENAC sa OVOM PORUKOM (FOTO)

Posle jučerašnje ŠOKANTNE čitulje Legijinoj majci, Šešelj danas posvetio NOVU

Do kraja života ona nije želela da poveruje da je njen sin učestvovao u najtežim zločinima.

- Kad sam tog 12. marta čula da Milorada okrivljuju za Đinđićevo ubistvo, otišla sam taksijem u Košutnjak. Držao je dve devojčice u rukama, imao je grip. Rekao mi je da nije kriv i da mora da beži jer se spremaju da ga ubiju. Da je planirao ubistvo Đinđića, sigurno bi zbrinuo porodicu, sklonio ženu i decu. Osećam kao majka da mu je sve namešteno - rekla je Natalija Ulemek davne 2003. godine ne verujući u ono što je kasnije sud potvrdio.

Milorad Ulemek Legija / Izvor: Profimedia

Inače, tokom života je bila na sinovljevoj strani, ali je ipak na pitanja o Legijinoj odgovornosti za zločine za koje je osuđen odgovarala sa "ne znam". Tako je i na optužbe o učešću o ubistvu premijera Đinđića bila izričita da iza toga stoji CIA.

Podsećamo, Natalija Ulemek, koja je preminula u Beogradu u 82. godini, sahranjena je danas na Novom bežanijskom groblju. Na groblju je bilo dosta ljudi koji su je ispratili na večni počinak, ali ne i njen sin Milorad Ulemek Legija. Njemu iz bezbednosnih razloga nije bilo dozvoljeno da prisustvuje sahrani svoje majke.

 

Piše:
Srbija Danas/ Srpski telegraf
10.10.2017. 21:55
Pogledajte više