Otkriveno ko su napadači na Cecu?! Vandali ostavili KLJUČAN TRAG za sobom (VIDEO)

02.10.2018. 06:06
Piše:
Srbija Danas/ Srpski Telegraf
Ceca / Izvor: Srbija Danas
Pevačica je ocenila ovo kao "namerni vandalski čin"

Policija je na tragu nepoznatim napadačima koji su u nedelju rano ujutru automobilima pokušali da provale u vilu folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović na Dedinju. Kako se saznaje, policija je došla do određenih podataka u istrazi i pitanje je trenutka kada će huligani biti uhapšeni.

Pevačicu probudili SNAŽNI UDARCI, a sledeći potez je SPASIO: Detalji napada na Cecinu vilu (VIDEO)

- Inspektori su na tragu vandalima koji su sa dva mini kupera i jednim karavanom pokušali da razvale ulazna vrata pevačicine vile i upadnu u kuću. Na ulaznim vratima i okolnim stubovima ostali su tragovi farbe automobila prilikom udaranja vozila u vilu, tako da se pretpostavlja da će počinioci ubrzo biti pronađeni i privedeni pravdi - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

- Snimci kamera su značajno olakšali posao policiji. Takođe, evidentna su oštećenja na vozilima korišćenim prilikom napada na Ražnatovićevu, tako da se pretpostavlja da će to dodatno pomoći inspektorima u identifikaciji osumnjičenih - dodaje izvor.

Ovako izgleda Cecina vila posle brutalnog napada u zoru (FOTO)

Podsetimo, pevačica se u nedelju oglasila povodom napada rekavši da je ovo "namerni vandalski čin" i da očekuje da napadači uskoro budu uhapšeni.

 

Piše:
Srbija Danas/ Srpski Telegraf
02.10.2018. 06:06
Pogledajte više