Otrovala kolege sredstvom PROTIV ŠTETOČINA, a onda je istina izašla na videlo: Ovo je motiv ZLOČINA

03.05.2018. 11:03
Piše:
Srbija Danas/Telegraf
Muž nije ostao imun

Nakon što je S. N. uhapšena zbog sumnje da je svojim kolegama sipala otrov u kafu, počela je da se otkriva istina koja je jednaka scenariju krimi filmova.

Pre nekog vremena njen muž prijavio je nadležnom tužilaštvu da je njegova žena silovana.

- Navodno je zatekao suprugu kako se sa nekim dopisuje SMS-om i ona mu je tad ispričala da je silovana - navodi izvor iz pravosuđa.

Nakon toga on je saznao ime navodnog napasnika, pa je na njegovu kuću bacio molotovljev koktel. Na sreću, tad niko nije bio povređen.

Horor u Beogradu: Muškarac se razneo BOMBOM u autu

Ubrzo je otkriveno da S. N. nije bila silovana već da se sa navodnim napasnikom upoznala preko društvenih mreža i da su, navodno, imali kratku vezu.

Tad je počeo problem za ovaj bračni par, ali i neočekivani rasplet događaja. Kad se za navodnu aferu čulo, ona je umislila da se kolege pustile priču.

Nakon toga je odlučila da im se osveti i plan je detaljno isplanirala.

Prvog dana posle praznika: Muškarcu pozlilo u autobusu, Hitna pomoć konstatovala smrt

Radnica Poljoprivredno-savetodavne stručne službe u Kolarima kod Smedereva svojim kolegama sipala je, prema prvim rezultatima istrage, otrov za zaštitu od štetočina.

Otrovana su dvojica poljoprivrednika iz Lugavčine koji su u fabriku doneli seme na analizu i jedan zaposleni u fabrici. Analiza uzoraka sa lica mesta, pre svega DNK uzoraka, dovela je do osumnjičene.

Ona je osumnjičena za krivično delo pokušaj teškog ubistva. Zaprećena kazna za ovo delo je najmanje 10 godina, odnosno maksimalna od 30 do 40 godina.

 

Piše:
Srbija Danas/Telegraf
03.05.2018. 11:03
Pogledajte više