OVIH 24 SATA BILO JE PRESUDNO: Šta se dešava sa majkom Luke Bojovića?!

15.08.2017. 22:45
Piše:
Srbija Danas/Kurir
Anđelka Bojović / Izvor: Foto: E-Stock/Petar Jovanovic
Uhapšena je pod sumnjom da želi da osveti sina, a evo šta se desilo sa njom

Crnogorsko tužilaštvo doneće uskoro konačnu odluku da li će protiv Anđelke Bojović (66), majke Luke Bojovića, podići optužnicu za krivično delo dogovora za izvršenje krivičnog dela i nedozvoljeno držanje oružja.

Prokletstvo devetog kolena porodice Bojović: Jeziva priča o kojoj se do sada u Srbiji ćutalo

Otkriveno: Evo gde se nalazi majka Luke i Nikole Bojovića!

Podsetimo, posle hapšenja zbog sumnje da je sa rođakom Matijom Bojovićem (35) iz automobila fotografisala kuću Ratka Koljenšića u Nikšiću, ona je puštena iz pritvora i tada je napustila Crnu Goru, dok je istraga i dalje u šoku.

Atentat iz „pande“

Ratko Koljenšić je jedan od optuženih za učešće u ubistvu Anđelkinog sina Nikole, koji je likvidiran 29. aprila 2013. godine u Beogradu, ali je na slobodi pošto je Crna Gora odbila da ga izruči Srbiji.

- Očekujemo da protiv Anđelke Bojović ne bude nastavljen krivični postupak, već obustavljen. Odluka bi trebalo da bude doneta krajem avgusta – rekao je za Kurir njen advokar Dragoslav Ognjanović.

Anđelka Bojović / Izvor: Foto: Youtube Printscreen/Marko-Nede

On podseća da su u kući na Žabljaku, koja je bila u vlasništvu njenog pokojnog supruga Vuka Bojovića, nađene patrone lovačke municije, za koje ona nije ni znala da su tu.

- Anđelka godinama nije dolazila u vikendicu na Žabljaku - dodaje on.

Prema nezvaničnim informacijama, ona je na saslušanju izjavila da je u Crnu Goru stigla 21. jula isključivo zbog renoviranja porodične kuće. Kako je navela tog dana su Pandom beogradskih oznaka prolazili pored kuće u Nikšiću kada joj je rođak Matija rekao da u njoj živi Koljenšić i ona je objekat fotografisala iz radoznalosti.

Posle saslušanja i 72 sata pritvora, puštena je da se brani sa slobode, a navodno je Crnu Goru morala da napusti na 24 sata jer po ulasku nije prijavila boravak.

- Niko je nije proterivao, niti deportovao, kako se spekulisalo. Pošto je puštena na slobodu, vratila se u Beograd, gde inače živi i nema smetnji da se vrati u Crnu Goru – objasnio je Ognjanović.

Matija Bojović, za razliku od Anđelke, odluku o podizanju optužnice čeka u pritvoru, jer su u njegovoj kući pronađeni oružje i municija.

- Verujemo da će i on biti pušten da se brani sa slobode – dodaje advokat.

Piše:
Srbija Danas/Kurir
15.08.2017. 22:45
Pogledajte više