Pala NARKO-BABA! Policija kod Sremske Mitrovice pronašla laboratoriju za proizvodnju MARIHUANE

11.05.2018. 21:04
Piše:
Srbija Danas/Republika
Nije prvi put?

Narko-baba ponovo pala zbog droge! Kako Republika saznaje, policija je u Velikim Radincima kod Sremske Mitrovice otkrila ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane i uhapsila Z. K. zbog sumnje da je dilovala narkotike!

Kako se saznaje, policajci su i ranije zbog istih krivičnih dela hapsili Z. K, pa su došli do saznanja da je nastavila da se bavi istim biznisom, nakon čega je završila iza rešetaka.

Lisice na ruke

- Inspektori su upali u njen dom i iznenadili se kad su ušli u podrum. Tamo su pronašli laboratoriju sa kompletnom opremom za uzgajanje marihuane - kaže izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, inspektori su zaplenili i veću količinu droge!

- Pronađeno je oko 300 sadnica marihuane i oko 800 grama tih narkotika spremnih za dalju prodaju, a policajci su osumnjičenoj odmah stavili lisice na ruke - priča sagovornik.

Kako dodaje, Z. K. je odranije poznata policiji, a zbog narkotika je hapšena i 2012. godine u akciji "Morava".

- Ona je tad privedena sa suprugom G. K. Njih dvoje su udruženim snagama uzgajali marihuanu, a potom je preprodavali. U kući supružnika tad je takođe pronađena laboratorija za gajenje narkotika i čak 18 kilograma marihuane! Otkriven je zasad sa 504 stabljike marihuane i oko tri kilograma te droge spremne za prodaju - kaže izvor.

Spektakularno hapšenje na Horgošu: Oblepio oko tela 2 kg HEROINA (FOTO)

Prema njegovim rečima, ona je i osuđivana zbog dilovanja droge, ali je uprkos kazni i mogućnosti da ponovo završi iza rešetaka ipak nastavila da gaji travu.

Saučesnici

- Pretpostavlja se da je osumnjičena imala saučesnike, jer je nemoguće da je sama organizovala ceo proces od proizvodnje do distribucije narkotika. Policija utvrđuje kome je bila namenjena zaplenjena droga, da li je završavala izvan granica Srbije, kao i ko je sve bio u lancu krijumčarenja - priča sagovornik.

Ovo, međutim, nije prvi put da se selo Veliki Radinci, u kojem živi Z. K., pominje u vezi s narkoticima. Naime, pre nekoliko godina u ovom mestu pala je i sedmočlana narko-grupa i tad je zaplenjeno oko 50 kilograma skanka.

 

Piše:
Srbija Danas/Republika
11.05.2018. 21:04
Pogledajte više