POJAVIO SE SNIMAK PRE STRAVIČNE NESREĆE U ŠAPCU? Nakon gaženja devojke, meštani šokirani: "Molimo se da preživi" (VIDEO)

25.12.2021. 07:54
Piše:
Srbija Danas
Šabac, nesreća / Izvor: Foto: Facebook/Printscreen
Devojku, koja je pregažena na pešačkom prelazu, čeka niz operacija, ima prelome nogu, karlice, povrede glave i lice joj je unakaženo

Devojku N. M. (21), koja je teško povređena u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 17. decembra u Šapcu, kada je na nju navodno naleteo automobil kojim je upravljala policajka (25), prebačena je u bolnicu u Beograd i očekuju je brojne operacije.

ZBOG OVOGA JE UHAPŠENA DIJANA: Odmah prebačena u Centralni zatvor

ZBOG OVOGA JE UHAPŠENA DIJANA: Odmah prebačena u Centralni zatvor

DETALJ U ISTRAZI KOJI JE SVIMA PROMAKAO! Majka ubijenog Đokića svedočila o kobnoj noći - svi ostali ZAPANJENI

DETALJ U ISTRAZI KOJI JE SVIMA PROMAKAO! Majka ubijenog Đokića svedočila o kobnoj noći - svi ostali ZAPANJENI

TRAGEDIJA U BORU! Automobil pokosio muškarca (60) - stradao na licu mesta

TRAGEDIJA U BORU! Automobil pokosio muškarca (60) - stradao na licu mesta

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se oko sedam sati ujutru u Ulici kralja Milutina u Šapcu, a sve su snimile kamere za video-nadzor. Na snimku se vidi kako devojka najpre čeka da se na semaforu upali zeleno svetlo za pešake. Kada se to dogodilo i kada je jedan automobil stao, ona je počela da prelazi ulicu. Kad je došla do pola, iz suprotnog smera, velikom brzinom je naišao drugi auto. On je prvo udario u auto, koji je bio u traci pored i nameravao da skrene levo, zatim je pokosio devojku i bacio je na vozilo, koje je stalo da ona pređe ulicu.

- N. M. se nalazi u bolnici u Beogradu i juče joj je bila zakazana operacija potkolenice. Od stravičnog udara devojka ima prelom obe noge, prelom karlice i višestruke povrede glave i očekuju je brojne intervencije - kaže prijatelj porodice nesrećne devojke za Kurir i dodaje da je N. M. u veštačkoj komi:

- Lice joj je unakaženo. Sva je slomljena od udesa. Svi se molimo da preživi i da bude dobro - kaže on. Kako dodaje, gradom kruže razne verzije o ovoj nesreći. - Čuli smo da je policajka koja je pokosila N. M. možda bila pijana, sad da li je to istina nismo sigurni. Ko će ga znati da li je u pitanju alkohol, umor, telefon ili neprilagođena brzina ili pak kvar na automobilu. Nadamo se da će to sve utvrditi istraga - kaže izvor.

Prema njegovim rečima, priča se i da postoji snimak na kom se vidi kako policijska službenica "baca limenke kroz prozor pre nesreće".

- Nisam to video svojim očima, možda jeste, a možda i nije. Ostavljamo nadležnima da sve to raščivijaju - kaže prijatelj porodice povređene Šapčanke. Kako saznajemo, u trenutku nesreće policajka nije bila na dužnosti, ali je bila u uniformi, zbog čega se pretpostavlja da je u trenutku nesreće išla kući u Loznicu iz Beograda, gde radi.

Meštani o povređenoj devojci

Meštani Šapca navode da je povređena devojka divna i omiljena u društvu.

- Lepa je kao lutka, skromna, ma dete za primer. Potiče iz čestite porodice. Završila je ekonomsku školu i počela da radi. Kobnog jutra je valjda krenula na posao - kažu oni.

 

Piše:
Srbija Danas
25.12.2021. 07:54
Pogledajte više