POKUŠAJ OTMICE DETETA U PARKIĆU NA VOŽDOVCU?! Svi su mislili da DEKA ODVODI UNUKA kući, a onda se čuo VRISAK MAJKE!

05.07.2018. 08:34
Piše:
Srbija Danas/ Alo
Drama

Prava drama odigrala se juče u jednom parkiću u Beogradu, kada je nepoznati stariji muškarac umalo oteo mališana koji se igrao u parku.

Kako se saznaje, muškarac starosti oko 70 godina uhvatio je dečaka za ruku i izašao je sa njim iz parkića. Srećom, njegova majka je u sekundi primetila da deteta nema i krenula panično da ga traži. Tad ga je ugledala kako napušta parkić i kreće sa nepoznatim muškarcem niz ulicu.

Odmah je dotrčala i zgrabila dete, urlajući na starijeg muškarca. Ubrzo su dotrčali i drugi roditelji čija su se deca igrala u parkiću i usledio je opšti haos. Dok su roditelji pokušavali da smire uznemirenu majku, deda je izgleda iskoristio čitavu pometnju i nestao.

- Majka je potom u suzama grlila dete - kažu očevici ovog nemilog događaja. Kako saznajemo, ovaj slučaj u popodnevnim satima nije bio prijavljen policiji, a dečak je sa roditeljima otišao kući.

- Kad sam čula vrisak žene pomislila sam da grdi dete ili da su se dečica pobila, pa da je majka dreknula da ih smiri. Međutim, ubrzo je nastala pometnja i majka je krenula da trči ka ulici - kaže, majka četvorogodišnje devojčice koja se danas zatekla u parkiću.

 

 

Piše:
Srbija Danas/ Alo
05.07.2018. 08:34
Pogledajte više