POKUŠAO DA UBIJE POZNANIKA ZBOG DEVOJKE: Izašao sa robije, pa pucao u mladića

25.04.2018. 07:28
Piše:
Srbija Danas/Alo
Komšije ranjenog mladića pričaju da pucanj nisu čuli, ali vrisku devojke jesu

P. P. iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je juče ujutru, oko četiri sata, ranio svog poznanika I. A., u stanu u ulici Ljubiše Miodragovića u Mirijevu, i to nakon svađe zbog devojke, saznaje se od dobro obaveštenih izvora. Osumnjičeni je tek izašao iz zatvora, gde je proveo sedam godina zbog posedovanja droge, više krivičnih dela tuče, nasilja i nelegalnog držanja oružja.

- Istragom je utvrđeno da je P. P. sa svojom devojkom u ranim jutarnjim satima došao kod I. A. Veruje se da je svađa izbila zbog nje, a onda je P. uzeo jastuk kako bi prigušio pucanj i ranio I. i nogu. Potom je sa devojkom seo u “pežo” šabačke registracije i pobegao. Međutim, samo nekoliko minuta kasnije ih je sustigla policija. Prilikom pretresa, policija je kod P. pronašla revolver za koji se sumnja da je korišćen prilikom I. ranjavanja - objašnjava sagovornik.

Prema njegovim rečima, automobil koji je P. koristio je, kako se sumnja, ukraden neposredno pre obračuna.

Hitna pomoć / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

Inače, za P. je bila raspisana potraga nakon rasprave u kafiću braće Jugovića, gde je 17. aprila ove godine najpre pretukao jednog mladića, a potom ga je više puta nožem ubo u predelu stomaka, ruku i nogu. Svađa je takođe izbila zbog te devojke. Zatim je, kako se veruje, nesrećnog momka ostavio da iskrvari, što se na svu sreću nije dogodilo - ispričao je sagovornik.

Komšije ranjenog I. pričaju da pucanj nisu čuli, ali vrisku devojke jesu.

Pronađeno telo devojke: Druga smrt PREDOZIRANJEM u Novom Pazaru od početka godine?

- Iz sna me je probudila vriska. Neka devojka je vikala "da li si normalan, nemoj!", a zatim se čula škripa guma. Pet minuta kasnije, ulaz je bio pun policije. Sa njima je razgovarao komšija I. dok su mu lekari previjali nogu. Pored njega je bila devojka, koja ga je držala za ruku. Dok su ga smeštali u vozilo Hitne pomoći, rekao joj je da ne brine i da je voli.

- Napolju, u policijskom vozilu, bio je vezan lisicima taj što ga je upucao - rekla je stanarka te zgrade.

Piše:
Srbija Danas/Alo
25.04.2018. 07:28
Pogledajte više