BLIZU MESTA GDE SU UBIJENI ĐOKIĆI: Pre sedam meseci u tom selu nestao imućni starac kome se gubi svaki trag

05.10.2021. 07:27
Piše:
Srbija Danas/Kurir
Porodica Đokić / Izvor: Foto: SD/Ilustracija
Penzioner Pavle Miljković, meštanin sela Moravac, nestao je 11. marta u ataru ovog sela, u kom su 26. septembra oteti, likvidirani i spaljeni Đokići.

Otkako su u subotu pronađena spaljena tela vlasnika menjačnice iz Aleksinca Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25), u Aleksincu i okolnim selima zavladao je strah od ubica, koje još uvek nisu pronađene, a dodatnu zebnju je pobudio i nestanak starca Pavla Miljkovića (87), kome se svaki trag izgubio pre sedam meseci, i to maltene na istom mestu na kom su nađena tela Đokića!

UBICE U ŽURBI GORANU "ZAPALILE SAMO GLAVU" Forenzičar otkrio kobnu grešku ubica porodice Đokić

UBICE U ŽURBI GORANU "ZAPALILE SAMO GLAVU" Forenzičar otkrio kobnu grešku ubica porodice Đokić

KAMERA SA JEDNE KUĆE ODMOTALA KLUPKO! Pogledajte PUTANJU SMRTI ubijene porodice Đokić (FOTO)

KAMERA SA JEDNE KUĆE ODMOTALA KLUPKO! Pogledajte PUTANJU SMRTI ubijene porodice Đokić (FOTO)

PORODICA ĐOKIĆ UBIJENA SA PO DVA METKA! Najnoviji detalji jezivog zločina koji je zgrozio Srbiju

PORODICA ĐOKIĆ UBIJENA SA PO DVA METKA! Najnoviji detalji jezivog zločina koji je zgrozio Srbiju

Kako se saznaje, penzioner Pavle Miljković, meštanin sela Moravac, nestao je 11. marta u ataru ovog sela, u kom su 26. septembra oteti, likvidirani i spaljeni Đokići.

Uznemireni

- Jako smo uznemireni zbog smrti Đokića, a sada se pitamo šta je s deda Pavlom i da li je i njegov nestanak možda na neki način povezan sa ovim zločinom. Njegova kuća je u blizini jame u kojoj su spaljeni Goran, Gordana i Lidija. Svašta nam prolazi kroz glavu - pričaju meštani Moravca i nastavljaju:

- Kad je starac nestao bez traga, niko se ovde nije nešto uzbudio. Bilo je priča po selu, ali ubrzo se zaboravilo.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

On je suvonjav čovek, vitalan i nije bio prebogat, ali sinovi mu rade u inostranstvu, pomažu mu, tako da se može pretpostaviti da je imao neku svotu novca.

- Sada svi tragediju Đokićevih nekako povezuju s Pavlom. Jedan taksista prijatelj je na auto stavio sliku Pavla i obaveštenje da se traži starija osoba, ali to nije donelo rezultata - kaže meštanin ispred prodavnice u selu.

U kući Pavla Miljkovića zatečen je njegov sin Radovan, koji kaže da je u teškoj žalosti što ne može da pronađe oca da bi ga dostojno sahranio. 

- Brat i ja radimo u inostranstvu i tada, u vreme očevog nestanka, bili smo van zemlje. Postoje snimci gde su ga kamere uočile u Žitkovcu, ali još ništa ne znam o ocu. Ne znamo da li ima veze sa ovim zločinom koji se dogodio tu u komšiluku. Zaista ne znam. Samo hoću da znam šta mu se desilo - priča uznemireni sin Radovan.

Kako kaže, on je sada došao kratko u Moravac, a ubrzo se vraća na posao u inostranstvo.

Bio u policiji, ali ništa nije saznao 

- Ma neću ni da razmišljam da mu se dogodilo nešto tako strašno kao Đokićima. Bio sam u policiji, čak sam bio i neprijatan malo, ali ništa. Sedam meseci o ocu ništa ne znamo - priča Radovan.

Podsetimo, porodica Đokić nađena je mrtva u subotu, nakon što je prvo otkrivena lokacija njihovog zapaljenog automobila.

Goran, Gordana i Lidija su svi ubijeni, pa zapaljeni, a za ubicama se traga.

Piše:
Srbija Danas/Kurir
05.10.2021. 07:27
Pogledajte više