Porodica hirurga Cvetanovića neutešna: Načelnik VMA održao POTRESAN GOVOR na groblju

12.09.2017. 14:50
Piše:
Srbija Danas/ Telegraf.rs
Srđan Cvetanović / Izvor: SD/ilustracija
Ugledni hirurg sahranjen na Centralnom groblju

Plastični hirurg VMA Srđan Cvetanović (59), koji je 7. septembra ranio svoju devojku, beogradsku glumicu Ivanu Panzalović (30) hicem u glavu na Savskom vencu, a potom izvršio samoubistvo, danas je u 12 sati sahranjen na Centralnom groblju u Beogradu.

POSLEDNJI POZDRAV, BEZ OPELA: Sahranjen hirurg Srđan Cvetanović na Centralnom groblju

Nad grobom govori prijatelj, sa kojim se Srđan družio više od 20 godina, načelnik Stepić s VMA: "Došli smo danas da ispratimo oca, rođaka, prijatelja... Delili smo dobro i zlo do poslednjeg dana. Dragi Srki, pamtićemo te po pažnji i brizi, prijatellja, porodice, kolega".

-Dragi Srki, pamtićemo te kao veselog i šaljivog čoveka, koji je znao da se povuče u sebe. Ali i kao čoveka koji je bio revnosan porodici. Nije bilo teško smisliti rečenice o tebi. Dragi Srki, počivaj u miru, na sigurnom jesi, ali si nas prerano napustio - izustio je vidno potresen njegov drug...

GLUMICA IVANA NAKON TRAGEDIJE U DEPRESIJI: Samo plače i ćuti!

Sanduk je spušten u porodičnu grobnicu, u kojoj počivaju Srđanovi otac i majka.

Sahrana / Izvor: Profimedia

Kada su se svi povukli, deca su ljubila spomenik i plakala gotovo naglas. Prišla im je jedna žena zagrlila ih i prošupatala: "Nosio vas je u srcu, za vas je živeo, držite se..."

Cenjenom hirurgu nije služeno opelo, a mediji su spekulisali da će troškove sahrane snositi bivša supruga, takođe lekar u Vojnomedicinskoj akademiji.

Da podsetimo, Ivana i Srđan imali su burnu vezu koju su ozvaničili u aprilu ove godine. Živeli su zajedno, a komšije i kolege svedočile su o čestim raspravama nakon kojih je par ponovo bio zaljubljen i skladan.

Ipak, najverovatnije zbog ljubomore, hirurg je presudio sebi u svom stanu na Dedinju, kada je posle žestoke svađe pucao u glumicu. Na sreću, njoj je metak samo okrznuo čelo i trenutno se uspešno oporavlja na VMA, odakle bi, kako nezvanično saznajemo, trebalo da bude puštena u toku sutrašnjeg dana.

 

Piše:
Srbija Danas/ Telegraf.rs
12.09.2017. 14:50
Pogledajte više