Potresan prizor na mestu gde je poginula Kolareva snaja: Rasuti svadbeni cvetići, reči njenog muža kidaju dušu

29.04.2019. 10:34
Piše:
Srbija Danas/Kurir
Aleksadar Kolarov / Izvor: Foto: Profimedia/ilustracija
Aleksandra Kolarov (49), snaha fudbalera Aleksandra Kolarova, i mladi rukometaš Nikola Dević (22) poginuli su u saobraćajnoj nesreći na putu između Stare i Nove Pazove, u trenutku kada su se vraćali sa komšijine svadbe.

Aleksandra Kolarov (49), snaha fudbalera Aleksandra Kolarova, i mladi rukometaš Nikola Dević (22) poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu uveče na putu između Stare i Nove Pazove, i to dok su se vraćali sa svadbe.

Tragedija se desila na dan pred Uskrs, kada je automobil kojim je upravljao Nikola, prešao u suprotnu traku i zakucao se u drvo pored puta.

SNAJKA FUDBALERA ALEKSANDRA KOLAROVA POGINULA UOČI VASKRSA! Aleksandra i Nikola sa SVADBE otišli pravo u SMRT!

SNAJKA FUDBALERA ALEKSANDRA KOLAROVA POGINULA UOČI VASKRSA! Aleksandra i Nikola sa SVADBE otišli pravo u SMRT!

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) PREVRNUO SE AUTOBUS! MNOGO MRTVIH, MEĐU NJIMA I DECA! Stravična nesreća!

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) PREVRNUO SE AUTOBUS! MNOGO MRTVIH, MEĐU NJIMA I DECA! Stravična nesreća!

"ANĐELI NEKA TE ČUVAJU, TI TO ZASLUŽUJEŠ" Prijatelji se opraštaju od Nikole (22) koji je nastradao kod Nove Pazove

"ANĐELI NEKA TE ČUVAJU, TI TO ZASLUŽUJEŠ" Prijatelji se opraštaju od Nikole (22) koji je nastradao kod Nove Pazove

U automobilu su osim Aleksandre i Nikole, bile njihove kolege Đuro Perović (60) i Snežana Mirčić (55), koji su teško povređeni.

Iščupao drvo iz korena

- Neposredno pre tragedije bili su na svadbi koju je priredio njihov komšija iz Nove Pazove. Udes se dogodio kada je Nikola, verovatno pokušavajući da obiđe drugo vozilo, izgubio kontrolu nad autom i skrenuo u suprotnu traku i zakucao se u drvo pored puta, koje je iščupao iz korena. Tragovi kočenja protezali su se 10-15 metara. Nikola i Aleksandra su poginuli na mestu, a Đuro i Snežana su sa teškim povredama prevezeni u KBC Zemun - kažu izvori.

Tuga u komšiluku

CEO KRAJ PLAČE ZA ALEKSANDROM

U komšiluku, na samo nekoliko stotina metara od kuće porodice Dević, bila je bolna tišina.

- Bili smo mnogo bliski. Ceo komšiluk tuguje za Aleksandrom, Sudbina joj je za sekund skinula osmeh sa lica. Umesto da njenoj porodici čestitamo praznik, mi izjavljujemo saučešće. Ovo je nezapamćena tragedija u Pazovi - kažu komšije.

U travi pored puta ležala su vrata automobila, stakla je bilo na sve strane, a iza nastradalih ostali su svadbeni cvetići, koje su predhodno dobili na venčanju.

Branislav Kolarov, muž poginule Aleksandre i brat od strica srpskog fudbalera, juče je jedva smogao snage da govori o tragediji.

- Mnogo mi je teško. Jedva pričam... Od trenutka nesreće čuo sam 5.000 različitih verzija događaja da više ne znam ni šta se desilo. Krenuli su na svadbeno veselje, a sada, na praznik, ljudi dolaze da mi izjave saučešće. Kako bih mogao da se psećam? - jedva je izustio Branislav.

 

 

Sa svadbe u smrt

Otac nastradalog Nikole koji nije želeo da se otkrije njegovo ime, kaže da nije više važno šta se dogodilo, već da Nikole i Aleksandre više nema.

Poslednje zbogom sportista 

NEKA TE ANĐELI ČUVAJU

Od Nastradalog Nikole oprostili su se i članovi rukometnog kluba Nova Pazova, čije je boje branio.

- Tužna vest potresla je Novu Pazovu! Dugogodišnji član rukometnog kluba Nova Pazova, Nikola Dević tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći. Anđeli neka te čuvaju, jer ti to zaslužuješ - napisali su oni na Instagramu.

Živko Kolarov, otac fudbalera Aleksandra Kolarova, juče je potvrdio da je njihova rođaka nastradala i da je njegov sin obavešten o nesreći.

- Moj sin je radio u Branislavljevoj firmi i oni su kolegijalno išli na svadbu. Znam da je on vozio, ali ne i kako se desio udes. Policija će nas obavestiti tokom istrage. Mada, to više i nije važno.Važno je da je samo to da je naš sin otišao sa svadbe u smrt - rekao je otac mladog rukometaša.

 

 

 

 

Pred Nikolom je bio život

Meštani Nove Pazove su u suzama govorili o poginulom rukometašu.

- Bio je sjajan mladić, sportista. Trenirao je rukomet i živeo zdravo. Nije bio sklon alkoholu. Tužno... Život je bio pred njim. Roditelji su ga čekali da zajedno proslave Uskrs, a sada će ovaj praznik pamtiti po zlu - kažu komšije porodice Dević.

 

Piše:
Srbija Danas/Kurir
29.04.2019. 10:34
Pogledajte više