Posle OVOG poziva počeo obračun kod kafane u Nišu: KLALI se noževima i IZBOLI šiljcima sa ograde!

07.08.2017. 22:55
Piše:
Srbija Danas / Informer
Policija pronašla oružje

D. N. iz Niša zaklao je u naletu ljubomore M. S. u noši između 5. i 6. avgusta u naselju Grabovačka reka jer jeovaj telefonom pozvao njegovu devojku D. Ž. pokazuju najnoviji rezultati istrage.

Uhapšen osumnjičeni napadač koji je IZBO MLADIĆA ispred niške kafane. U pritvoru zadržana još trojica!

Marko ZAKLAN ispred kafane u Nišu! Skočio je na njega i prerezao mu vrat: Jezivi detalji ubistva

M. S. je kobne noći u više navrata telefonom pozivao D. Ž., sa kojom je ranije bio u vezi , što se nije dopalo njenom novom momku D. N. pa je došlo do krvavog obračuna. Tokom tuče u kojoj su učestvovali i prijatelji M. S. njemu je prerezan vrat, dok je D. N. sa ubodnom ranom na leđima i posektoinama po glavi zadrđan ma lečenju u niškoj bolnici.

Meštani kažu da su D. N. često viđali kod njihove komšinice.

Dolazi je "vespom". Bio je fin prema svima, uvek se javljao. Tog momka koji je ubijen nisam viđao. Te noći kad je došlo do obračuna čuo sam neku gužvu i povike "Beži Cicko" (Nadima M. S.). Video sam da neki mladić leži na putu i da policija nežto traži. Kasnije sam saznao da su našli noževe kojima su se izboli - priča meštanin Grabovačke reke.

D. N. i M. S. se nisu slučajno našli u blizini kuće D. Ž.

D. N. je pobesneo jere je M. S. zvao njegovu devojku. Dok su pričali, D. N. je dobacio pogrdne reči M. S. koji je to čuo i kazao: "E sad ću da ti je*em mater!". Sa njim su krenula i trojica prijatelja. D. N. i D. Ž presreli su ih u blizini njene tuče i odmah je krenula tuča, u kojoj su korišćeni noževi, ali i šipke sa metalnim šiljcima koje su mladići otkinuli sa ograde obližnje kafane "Bolji život".

Policija je pronašla dva noža za koja se pretpostavlja da su korižćena u obračunu. Jedan, kojim je uboden D. N. bio je pored leša M. S. Drugi kojim je M. S. zaklan bio je umotan u staru odeću i bačen u travu nedaleko od mesta obračuna.

- Tome što je tuča kulminirala ubistvom kumovalo je to što su akteri obračuna bili pod dejstvom narkotika, a izvesna količina marihuane pronađena je na mestu obračuna - navodi izvor.

Inače trojica prijatelja M. S. negirala su da su izboli D. N. Ranjeni D. N. negirao je da je zaklao M. S. pravdajući se da je samo mlatarao nožem pokušavajući da se odbrani, te da nije znao da ga je ubo u vrat.

Obojica su oženjeni i ranije su osuđivani.

 

Piše:
Srbija Danas / Informer
07.08.2017. 22:55
Pogledajte više