Poslednji detalji KAFANSKOG OBRAČUNA iz Sremske Mitrovice: Moto-banda UNAKAZILA čuvara i odsekla mu uvo?!

13.12.2017. 07:16
Piše:
Srbija Danas/Srpski telegraf
policija / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić
Događaju prethodila žustra svađa

U pucnjavi u mitrovačkom kafiću "Carska palata" u noći između nedelje i ponedeljka teško su povređeni policajac V.N. i M.M., stražar Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici, dok su pevačice "Šarmeri benda" dobile površinske rane od rikošeta. Policajcu i stražaru unakažena su lica, a stražar je ostao i bez uha, dok je pevačice metak pogodio u noge.

Vatrenom obračunu u kafiću u centru grada koji se nalazi u okviru Vizitorskog centra Carske palate Sirmijuma prethodila je žustra svađa oko jedan sat posle ponoći između policajaca koji nije bio na dužnosti i gostiju kafića.

Sukob se, prema rečima očevidaca, vrlo brzo pretvorio u tuču u kojoj jsu korišćene flaše i noževi, da bi potom došlo i do revolveraškog obračuna.

Novi detalji kafanske tuče u Sremskoj Mitrovici: Policajac uboden nožem, pevačicu pogodio rikošet

- Stražaru M.M. potpuno je odsečeno uvo u dubinu, unakaženo mu je lice i zadobio je teške povrede grudnog koša i ruku, dok je policajcu V.N. zasečeno jedno uvo, a lice unakaženo srčom od flaše - kaže izvor iz istrage.

Dvojica povređenih muškaraca operisani su juče na odeljenju hirurgije i nalaze se van životne opasnosti, saznajemo od dežurnih lekara na odeljenju intenzivne nege Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici. Devojkama koje su te večeri nastupale u kafiću zbog lakših povreda nogu od metaka u rikošetu ukazana je odmah medicinska pomoć i puštene su kući, saopštila je mitrovačka bolnica.

Kako Srpski telegraf nezvanično saznaje, na licu mesta policija je pronašla dve čaure koje su ispaljene iz različitih pištolja, a uhapšen je jedan od dvojice revolveraša.

- Juče i prekjuče u centru grada i na eriferiji sprovedena je opsežna akcija Žandarmerije i specijalnih jedinica iz Beograda za akterima ove pucnjave. Jedan je u međuvremenu priveden, a drugi muškarac koji je pucao se još nalazi u bekstvu - dodaje sagovornik ovog lista.

Kako se nagađa, napaači su članovi ozloglašene moto-bande Bandidodsi.

 

Piše:
Srbija Danas/Srpski telegraf
13.12.2017. 07:16
Pogledajte više