Postoje DVE VERZIJE DOGAĐAJA i obe kriju istu TAJNU: Detalji UBISTVA u koji su umešani majka i dva sina (FOTO)

28.04.2018. 22:39
Piše:
Srbija Danas/Alo
Meštani otkrili kako je porodica funkcionisala

Sonja Ljubenović (48) iz Kučeva i njena dva sina Aleksandar (24) i Lazar (19) uhapšeni su u četvrtak zbog sumnje da su pre pet godina ubili Srećka Ljubenoviča (43), Sonjinog muža i oca dvojice mladića, nakon čega su njegovo telo zakopali na svom imanju u blizini groblja u Kučevu!

Kako se nezvanično saznaje, zločin je otkriven kada je stariji sin nedavno otišao na lečenje od bolesti zavisnosti.

- Aleksandar je navodno bio na lečenju u jednoj ustanovi. Prema jednoj verziji, on je tamo nekome rekao šta se pre pet godina desilo njegovom ocu. Nije pouzdano da li je to učinio svesno ili je buncao. Ipak, osoblje te ustanove odlučilo je da to što je Aleksandar ispričao prijavi policiji, koja je otišla na lokaciju i našla zakopano telo - kaže izvor i dodaje da su inspektori pozvali Sonju da prisustvuje ekshumaciji.

Imao 1,2 promila alkohola u krvi: Pijani lekar kriv za SMRT pacijentkinje u Vranju?

- Inspektori su otkopali ljudske kosti zamotane u ciradu. Kada je videla ostatke leša, Sonja se navodno uplašila i rekla policajcima da je ona 2013. godine ubila supruga, čije je telo potom zamotala, odvezla do placa i zakopala ga. Majci i sinovima određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušani u tužilaštvu - kaže sagovornik i dodaje da je Sonja angažovala poznanika da odveze telo.

- Ona je poznaniku rekla da se u kesi nalazi svinja, uginula od trihineloze. Čovek nije posumnjao u njenu priču i pomogao joj je.

Prema rečima izvora, inspektori su došli do saznanja da se Sonja 2013. godine posvađala sa suprugom i da ga je ubila hicima iz njegovog pištolja. 

Sonja Ljubenović / Izvor: Foto: Facebook Ptintscreen/Sonja Ljubenovic

- Sonja i Srećko su se navodno posvađali kobnog dana. Tokom svađe ona je otela pištolj od supruga i u njega ispalila nekoliko hitaca. Pištolj je potom bacila u potok. Policajci su ga pronašli i u toku je njegovo veštačenje. Takođe, u toku je utvrđivanje svih činjenica o šokantnom zločinu, kao i uloga Sonjinih i Srećkovih sinova u svemu. Navodno su Aleksandar i Lazar pomogli majci da se otarasi tela i da godinama prikriva stravično ubistvo - kaže izvor i dodaje da Sonja nije prijavila policiji nestanak supruga.

- Srećkov nestanak nije prijavljen policiji. Sonja i deca su komšijama ispričali da je on otišao da radi u inostranstvo.

Prema rečima komšija, Srećko je bio čovek koji se dovodio u vezu sa sumnjivim poslovima.

Tragedija u Beogradu: Radnik pao sa skele na gradilištu i poginuo

- On je bio krupan, nabildovan i skroz istetoviran. Pričalo se da se kreće u kriminalnim krugovima i da je često boravio po zatvorima. Zbog toga su komšije, kada su primetile da ga nema, pomislile da je možda završio iza rešetaka ili da se sklonio u inostranstvo - kaže izvor.

Meštani su ispričali i da su sinovi Aleksandar i Lazar navodno odmalena bili problematični, zbog čega ih je Srećko kinjio.

Stravična scena u Žarkovu: Muškarac se ISEKAO nožem po grudima i nogama, pa prerezao sebi vrat

- Klinci su išli u kladionice družili se sa pomalo problematičnom decom i Srećko se trudio da ih izvede na pravi put. Znao je da upadne u kladionicu i da ih izvuče napolje, da ih izgrdi, a bogami i udari. On je bio svestan kuda takvo ponašanje vodi. Nije želeo da mu deca budu kao on - ispričao je jedan poznanik Ljubenovića.

Inače, drugi mediji su nešto ranije danas preneli vest o obrtu u ubistvu kod Kučeva po kojem je majka priznala da je izvršila ubistvo kako bi zaštitila jednog od sinova, te da je istraga utvrdila da je zločin počinio stariji Aleksandar.

 

Piše:
Srbija Danas/Alo
28.04.2018. 22:39
Pogledajte više