POTRESNO: Dok su telo Vlade Popa spuštali u raku, prolomio se KRIK! Majka uradila OVO i svi su počeli da plaču!

05.12.2018. 22:20
Piše:
Srbija Danas/Alo
Sahrana / Izvor: Profimedia
Tuga

ladimir Popović zvani Vlada Pop sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu pred brojim prijateljima i članovima porodice, dok je na groblju bio vidan veliki broj pripadnika privatnog obezbeđenja.

Majka od tuge grlila kovčeg sina, dete čitalo pesmu: Potresne scene na sahrani saradnika Luke Bojovića

Zpomaganje njegove majke rasplakalo je sve rođake na putu do njegove večne kuće na Novom Groblju u Beogradu. Veliki broj pripadnika obezbeđenja čuvao je porodicu, a primećeni su i navijači. Prilikom spuštanja tela u raku, grobljem su se prolamali krici njegove majke.

Krvavi lanac brutalnih likvidacija: Da li je ovo MOTIV ubistva Vlade Popa, saradnika Luke Bojovića?!

- Ne vodite ga! Ne vodite ga, molim vas! - zapomagala je njegova majka, posle čega joj je pozlilo.

Pored sanduka je stajala i njegova uplakana supruga Marija, kao i njihovo četvoro dece. Govor su držali Vladimirovi najbolji drug Bojan Ilić i sestrić Aleksa.

BONUS VIDEO Cela Srbija deli scenu iz Kliničkog centra: Pogledajte U ČEMU je doktorka došla da operiše pacijenta

- Bio si pravičan, ambiciozan, pun vrlina, lepote i dobrote. Bio si beskrajno pažljiv i uviđavan. Nisi zaboravljao svoje korene, mislio si uvek na svoje Popoviće, na svoje bližnje i čestite roditelje. Cela porodica je primer kako s eognjište čuva. Ti su uvek bio nešto posebno, nema ko te nije vole. Tebe je bilo nemoguće ne voleti. Bio si omiljen u društvu od detinjstva, plenio si harizmom i spontanošću. Sve si radio s osmehom, pun radosti - rekao je Popovićev najbolji drug, nabrajajući šta je pokojnik činio za druge i koliko je, kako on kaže, voleo da pomaže ljudima oko sebe.

 

Piše:
Srbija Danas/Alo
05.12.2018. 22:20
Pogledajte više