Poznati detalji saobraćajne nesreće u Kupinovu: Nesrećnog pekara udario automobilom, pa pobegao

25.03.2018. 08:06
Piše:
Srbija Danas/Alo
policija / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić
Za Nikolu komšije i prijatelji imaju samo reči hvale

Nikola D. (23) iz Obreža pronađen je mrtav u petak uveče pored puta u Kupinovu. Kako se sumnja, Nikolu je naverovatnije udario automobil u ulici Branka Madžarevića, a vozač je pobegao sa lica nesreće, ostaviviši nesrećnog mladića pored kolovoza.

Prema rečima meštana Kupinova, Nikola je išao pored puta kada ga je pokosio automobil, koji je nakon nesreće samo nastavio.

- Navodno je jedna devojka, koja je svojim automobilom krenula tim putem, videla kada je auto oborio mladića. Taj auto nije kočio, već je nastavio da vozi, a auto koji je išao iza njega je prešao preko tela mladića. Verovatno taj drugi vozač nije ni video telo. Kada je ta devojka prišla mladiću, njemu nažalost nije bilo spasa - ispričali su meštani Kupinova.

Beli kovčeg prekriven belim ružama: Sahranjen mali Vuk koji se obesio o kvaku u Beogradu

Telo nastradalog Nikole D. poslato je na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, a policija je pokrenula istragu i potragu za nesavesnim vozačem.

Za Nikolu komšije i prijatelji imaju samo reči hvale.

- Radio je u jednoj pekari godinama i pretpostavljamo da je u petak krenuo na posao. Živeo je sa ocem i majkom. Cela porodica važi za finu i poštenu - kaže jedan komšija.

 

Piše:
Srbija Danas/Alo
25.03.2018. 08:06
Pogledajte više