REVOLVER U GRUDI: Kruševljanin osumnjičen za ubistvo druga već imao DEBEO KRIMINALNI DOSIJE?

27.12.2018. 07:45
Piše:
Srbija Danas/Blic
POLICIJA-TRAKA / Izvor: Srbija Danas
Mladić M. I. (21) iz Kruševca, koji je uhapšen juče nakon što je ubio svog druga Iliju Ristića (21) u svom stanu u Ulici Radomira Domanovića, dobro je poznat policiji od ranije po raznim krivičnim delima.

- Sumnja se da je M. I. utorak ujutru hicem iz revolvera, u svom stanu, naneo teške povrede mladiću, od kojih je on preminuo u kruševačkoj bolnici - navodi se u saopštenju PU Kruševac.

Kako je predočeno, tragedija u naselju Prnjavor na periferiji Kruševca, dogodila se juče rano ujutru, nešto pre 6 časova, a sa teškim posledicama upucavanja u grudi, Kruševljanin Ilija Ristić podlegao je povredama posle par sati.

DETALJI NESREĆE na Novom Beogradu: Vozač kamiona PREŽIVEO STRAŠNU TRAGEDIJU, stručnjaci objašnjavaju KAKO SE DEŠAVAJU OVAKVE NESREĆE

Stanari Ulice Radoja Domanovića shvatili su šta se dogodilo tek kada su videli policijska vozila ispred zgrade. Inspektori su po podne nastavili sa proverama, ispred zatvorene kladionice prekoputa višespratnice gde se dogodilo ubistvo.

Većina stanara zgrade u kojoj M., prema priči komšiluka, živi sa roditeljima, nisu čuli kakva se drama odigrala u njihovoj blizini, a žrtvu - ne poznaju.

Hitna pomoć / Izvor: Srbija Danas

Kako se saznaje, ubijeni Ilija kruševačkoj policiji bio je poznat od ranije po krađama.

Kako se saznaje, mladić koji je ubio Ristića, takođe, je imao policijski dosije. On je organima reda bio dobro poznat od ranije po pokušaju ubistva, nanošenju lakih telesnih povreda i dilovanja drogom. Osuđivan je i zbog krađe.

Vođa kavačkog klana i misteriozni muškarac objavili ČITULJE UBIJENOM ROGANOVIĆU i POSLALI PORUKU UBICAMA! (FOTO)

- Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu - kažu iz policije.

Iako je bilo reči da je do upucavanja došlo samopovređivanjem, pa i da je u stanu M. I. na trećem spratu zgrade bila prisutna i treća osoba, prema dosadašnjim saznanjima, ubica i Ilija Ristić su bili sami u stanu.

Zbog čega je mladić ubio svog prijatelja, za sada nije poznato. Istragu vodi Više javno tužilaštvo i ona još traje. Čekaju se i nalazi obdukcije.

CUNAMI SMRTI Broj žrtava u Indoneziji sve veći, nekoliko hiljada ljudi ostalo bez doma

 

Piše:
Srbija Danas/Blic
27.12.2018. 07:45
Pogledajte više