Šokantno saznanje: Hrvatski huligani su deo HOMOSEKSUALNOG KRIMINALNOG KLANA?!

17.12.2017. 18:50
Piše:
Srbija Danas/Večernje novosti
Huligani / Izvor: Tanjug
Užasne scene bile na 156. derbiju

Grupa plaćenika iz Hrvatske koja je došla u Beograd i na stadion Partizana kako bi izazvala haos u zemlji i rušenje vlasti bila je hapšena u Splitu zbog, kako su to hrvatski mediji nazvali, "homoseksualnog rata klanova!".

Naime, kako saznaje "Alo", uhapšeni huligani iz Hrvatske koji su dobili po 10.000 evra kako bi izazvali haos u Srbiji nisu jedini članovi ove velike kriminalne grupe.

U Beograd je došlo znatno više hrvatskih kriminalaca i huligana, ali su oni pobegli na vreme. - Sa grupom uhapšenih Hrvata u Beograd došlo je još kriminalaca iz Splita koji uopšte nisu bili na stadionu, već su delovali spolja. Njihov zadatak ticao se logistike, a neki od njih bili su i sami šefovi ove organizovane družine - otkriva izvor.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Prema njegovim rečima, u Beograd su došli i izvesni Vedran V. (31), Branimir K (38), Leo P, Ante J. i Željko R.

- Oni su došli pre svih i najverovatnije su obavili glavni deo posla oko same organizacije i pripremili su teren za ostatak ekipe sa stadiona. Zanimljivo je da su Željko R. i Ante J. bili ljubavnici i kao takvi u Hrvatskoj su već privođeni - otkriva naš izvor.

Prema saznanjima našeg lista, Vedran V. (31), Branimir K (38), Leo P, Ante J. i Željko R. privedeni su 2010. godine u Splitu nakon opšte tuče u jednom hotelu, a uzrok njihove svađe bio je potpuno bizaran. Naime, kako je navedeno u policijskom izveštaju, prilikom hapšenja privedeni su se potukli zbog narušenih homoseksualnih veza.

Viši sud u Beogradu odredio: Huliganima sa derbija pritvor do 30 dana

Policija je tada utvrdila da je došlo do homoseksualnog odnosa, a Željko R. i Ante J. priznali su pred sudijom da su dve godine bili ljubavnici i da su zajedno sa Branimirom K. imali seksualne odnose, kao i da su se zajedno brčkali u bazenu. Oni su takođe naveli da su u noći kada je došlo do tuče konzumirali alkohol i drogu, kao i da su imali seks u hotelskoj sobi.

Da je u Beograd zaista došla veća grupa Hrvata, potvrdio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Neko je te kriminalce pustio s lanca - izjavio je on govoreći o sukobima na južnoj tribini tokom večitog derbija.

 

Piše:
Srbija Danas/Večernje novosti
17.12.2017. 18:50
Pogledajte više