Stravičan propust u slučaju Olge Lovrić: Molila sud da je zaštiti, oni je naterali da ubici lično dovodi decu

08.07.2017. 08:15
Piše:
Srbija Danas
Milan Lovrić / Izvor: SD/ilustracija
Tragedija je mogla biti sprečena

Olga Lovrić (39) koju je krvnički ubio suprug Milan (47) ispred centra za Socijalni rad na Novom Beogradu, molila je nadležne da na viđanje sa ocem decu dovodi njen brat, ali je Treći osnovni sud to odbio!

Ostali siročići: Odlučeno šta će biti sa sinovima tragično stradalih Lovrića!

Centar za socijalni rad napisao otvoreno pismo o ubistvu Olge: Šta su rekli o tome da su odgovorni

Kada je procenjeno da otac sme da viđa decu, nesrećna žena je, uplašena za svoju bezbednost, uputila molbu sudu da joj omogući da to umesto nje čini njen brat. Njoj je iz ove ustanove naloženo da to mora ona lično činiti i da će se otac sa decom viđati pod kontrolisanim uslovima u prostorijama Centra za socijalni rad.

Milan Lovrić / Izvor: Foto: Facebook/ Milan Lovrić

- Propusti su napravljeni sa više strana u Centru, ali i u nadležnom sudu koji nije ozbiljno shvatio ugroženost nesrećne majke- kaže neimenovani izvor.

Dečaci su videli da je otac majci kamenom razbio glavu, ali ne znaju da je ubio: Nadaju se samo jednom

Podsetimo, Milan Lovrić je u sredu oko 15 sati, nakon sastanka sa decom u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu, sačekao suprugu Olgu ispred automobila i pojurio za njom. Ona je pobegla u pomoćnu zgradu, ali ju je sustigao u hodniku i ubio, udarajući je kamenom u glavu. Nakon svirepog ubistva je mirno odšetao, da bi se sutradan bacio pod voz na železničkoj stanici Tošin bunar.

 

Piše:
Srbija Danas
08.07.2017. 08:15
Pogledajte više