STRAVIČNI detalji zločina u Zemunu: Ovako su mladić (23) i maloletnik MUČILI BESKUĆNIKA (58)

21.07.2017. 07:16
Piše:
Srbija Danas / Srpski Telegraf
policija / Izvor: Srbija Danas
Užas kroz koji je Milivoje prošao odigravao se u napuštenoj vojnoj pekari u zemunskoj ulici Aleksandra Dubčeka

Lekari VMA bore se za život Milovoja Prašiča (58), beskućnika koga su juče petorica napadača bez ikakvog povoda satima zverski mučila. Nesrećnog čoveka hulgani su tukli, lomili mu prste,m lupali nokte i na kraju živog zapalili! Policija je uhapsila M. Ć. (23) i jednog maloletnika, dok se za trojicom njihovih saučesnika traga, zbog sumnje da su zlostavljali i oteli novac od Prašića, pa pokušali da ga ubiju. 

Progovorio Milivoje, čovek kom su čupali nokte i živog ga zapalili: Svi detalji jezivog mučenja u Zemunu

Horor u Zemunu: Čupali nokte čoveku, mučili ga, a onda ga živog zapalili

policija / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

Užas kroz koji je Milivoje prošao odigravao se u napuštenoj vojnoj pekari u zemunskoj ulici Aleksandra Dubčeka, nedaleko od straćare u kojoj je i sam nesrećnik živeo. Osumnjičeni se terete i da su mučili Prašićevog prjatelja beskućnika Zorana, kome su ukrali mobilni telefon. 

- Oni su Prašića vezali, a onda se satima besomočno iživljavali nad njim. Tukli su ga svim i svačim, mučili i čak čupali nokte na rukama. To je sve satima trajalo. U pitanju je izdvojeni objekat u čijoj blizini niko ne živi. Milivoje je možda i uralo od bolova, ali njegove vapaje niko nije čuo. Na kraju su ga polili benzinom i zapalili. Pravo je čudo da je nesrećni čovek uopšte ostao živ - rekao je izvor iz policije. 

Kada je patrola došla na lice mesta, zatekla je jezivu scenu. 

- Milioje je bio izbezumljen. Lice mu je biolo izobličeno do neprepoznatljivosti. Skoro 70 odsto kože mu je izgorelo. Patrola je pozvala Hitnu pomoć, koja je nesrećnog Prašića prevezla na VMA - dodaje izvor. 

hitna-pomoc / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

Njemu su u Zemunu čupali nokte, pa ga zapalili: Ovo su STRAVIČNE POVREDE koje je Milivoje zadobio

Prema njegovim rečima, čovek je uprkos teškim povredama bio svestan i čak je sam došao do sanitetskog vozila. On je i opisao napadače, trojicu mladića koje je, kako je rekao, prvi put video u životu. 

- Tvrdio je da ih ne poznaje, da ništa loše nikome nije uradio i da ne zna zašto su ga napali i zverski mučili - kaže izvor. 

Objekat koji je nekada bio vlasništvo Jugoslovenske narodne armije, gde su se nalazile vojna pekara i zgrade u kojima su bili magacini, odavno više nije u funkciji. Sada je, prema rečima meštana, to stecište beskučnika, narkomana, ali i prostitutke tu dovode mušterije.

 

Piše:
Srbija Danas / Srpski Telegraf
21.07.2017. 07:16
Pogledajte više