Teška nesreća u Surdulici: Devojka osumnjičena da je izbola MATURANTA, brat je branio u policiji (FOTO)

17.06.2018. 07:03
Piše:
Srbija Danas/Kurir
Marjan Trajković / Izvor: Foto: Facebook/Marjan Smrt Trajkovic
Određen joj pritvor

Brat M. T. iz Surdulice, uhapšene zbog ranjavanja maturanta, tvrdi da su njih dvoje bili žrtve nasilja, kao i da je za to kriv neko drugi.

Devojci koju, kako Kurir navodi, zovu Smrt, iz sela Ćurkovice kod Surdulice, koja je uhapšena pod sumnjom da je nožem povredila maturanta D. M, određen je pritvor do 30 dana da ne bi uticala na svedoke. Kako se saznaje, povređenom mladiću je zbog težine povreda izvađena slezina, ali nije životno ugrožen.

Podsetimo, incident se dogodio u centru Surdulice, kada su se navodno sukobili devojka i njen brat sa grupom mladića, kako prenosi Kurir, zbog muzike. U ekskluzivnoj ispovesti, brat uhapšene Marjan Trajković tvrdi da njegova sestra nije ubola maturanta skakavcem.

- Sestra i ja smo izašli u grad na mesto na koje dolazimo već deset godina. Tu smo čekali društvo. Na keju su sedela neka deca i glasno puštala muziku, vikala i drala se. Policajac koga poznajem, upozorio ih je da se smire, ali sam im rekao da ih pusti, samo da smanje muziku - priča Trajković.

Demonstracije u Ukrajini / Izvor: Foto: Tanjug/AP Photo/Efrem Lukatsky

Sagovornik ističe da su nakon desetak minuta mladići prišli njemu.

- Taj povređeni mladić me je pitao šta sam rekao za njegovu muziku i da li želim da raspravim s njim. Odgovorio sam mu da mi se dopada njegova muzika, ali me on udario pesnicom u oko. Nekoliko njih naskočilo je na sestru i mene, tukli su nas. Nekako sam se izvukao i otrčao do policije da prijavim napad - objašnjava Trajković.

Ističe da je po izlasku iz stanice sreo sestru.

TRAGIČNA noć u Srbiji: Šestoro mladih izgubilo živote, a sve vezuje jedna JEZIVA činjenica

- Rekla mi je: "Jedva sam izvukla živu glavu". Otišli smo do parkića gde sam našao hladnu pivsku flašu i stavio je na oko. Međutim, došla je policija i rekla da pođemo sa njima, jer je dečko povređen. Moja sestra nema veze s tim. Ti momci su se tukli međusobno zbog nekih devojaka - tvrdi sagovornik.

Marjan Trajković kaže da su nadimak Smrt nasledili od oca, da to nema veze ni sa kakvim navodnim nasiljem.

- Naš otac je kao mladić vozio motor na "zidu smrti", pa su ga prozvali Smrt. Tako i moju sestru i mene zovu po njemu, nema to veze sa ubistvima ni tučama. Imamo radionicu, sestra je mašinski tehničar i pomaže mi ponekad, ona je kulturna devojka - kaže Marjan Trajković. 

 

Piše:
Srbija Danas/Kurir
17.06.2018. 07:03
Pogledajte više