"Tramvaj je priklještio čoveka, vozač je samo vikao: Nisam kriv, nisam kriv!": Jeziva svedočenja iz Beograda! (FOTO)

13.11.2018. 07:32
Piše:
Srbija Danas/Blic
Resavska / Izvor: Tanjug/​Sava Radovanović
Juče se u Beogradu dogodila stravična nesreća u kojoj je jedno lice izgubilo život, dok je šest osoba povređeno

- Hitna pomoć je brzo došla, ali mogli su samo da konstatuju smrt mladića. Tramvaj ga je bukvalno priklještio, a vozač tramvaja je vikao na sav glas: "Ja nisam kriv, nisam kriv!" - rekao je očevidac nesreće koja se dogodila juče u Beogradu.

DETALJI UŽASA U SMEDEREVU: Osumnjičen da je silovao devojčicu i davao joj kokain, a kad je pokušala da pobegne POČEO JE PAKAO

Ovako očevidac I. S. prepričava detalje stravične nesreće koja se dogodila juče u Resavskoj ulici, kada su se, pod još uvek nejasnim oklnostima, sudarili automobil i tramvaj na liniji broj 12. Prema prvim informacijama vozač automobila marke "dačia" prošao je kroz crveno i zakucao se u tramvaj, koji je od siline udarca izleteo iz šina, pokosio pešaka, pa se zabio u drvo, a potom i u zid zgrade Ministarstva odbrane.

SRCEPARAJUĆA PORUKA PRIJATELjICE MANEKENKE MARIJE ĆURČIĆ: Ej ti mala čupava, ljuta sam na tebe, znaš?!

Međutim i vozač tramvaja i vozač automobila su, pre odlaska u bolnicu, rekli da nisu krivi za udes. Vozač automobila je priveden, saopšteno je sinoć iz MUP-a i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Očevidac, I. S. kaže da je bio u zgradi kada je oko osam sati čuo strahovit prasak.

- Čuo sam veliki prasak pa sam izleteo iz zgrade. Bukvalno sam uleteo u oblak prašine i pokušavao sam da pomognem svima tu. Odmah sam pozvao hitnu pomoć, ali mogli su samo da konstatuju smrt mladića koji je ležao ispod tramvaja - kaže on. Kako dodaje, čoveku kog je pregazio tramvaj "nije bilo spasa".

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

- Doktori su ga kačili na aparate, tražili mu puls, ali ništa... tramvaj mu je gotovo presekao noge - rekao je on. U stravičnoj nesreći poginuo je Slaviša T. (42), a teško su povređena oba vozača, tramvaja i automobila, dok je u udesu povređeno još nekoliko putnika iz tramvaja. Još jedan očevidac udesa, rekao je da je sišao na ulicu čim je kroz prozor stana video šta se dogodilo.

- Čudo je da još neko nije poginuo, jer je pored muškarca kog je pokupio tramvaj bilo još nekoliko ljudi - kaže on. Kako dodaje, sve se dogodilo brzo.

Kod Grocke pronađeno telo muškarca u čamcu

- Nisam video sudar, al sam čuo jak udarac i čuo sam zvuk lomljave. Strašna tragedija, putnici su bili u šoku - rekao je on. Kako je dodao, hitna pomoć je brzo povređene putnike prevezla u Urgentni centar, dok je na pločniku ostalo telo stradalog muškarca.

- Svi su bili u panici. Molili su za pomoć - rekao je on.

 

Piše:
Srbija Danas/Blic
13.11.2018. 07:32
Pogledajte više