Ubica iz Kruševca na istoj fotografiji GRLI I JEDNU I DRUGU: Žena i ljubavnica se DRUŽILE?! Novi detalji krvavog pira kod Kruševca

13.11.2023. 13:51
Piše:
Srbija Danas/Informer
Ubica iz Kruševca / Izvor: Foto: Društvene mreže
Muškarac kod Kruševca oduzeo sebi život nakon krvavog pira.

Muškarac (54) iz Kruševca jutros je ubio suprugu, teško ranio ljubavnicu (44), a zatim izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu i to pred policajcima.

PREOKRET POSLE KRVAVOG PIRA KOD KRUŠEVCA: Ljubavnica ipak PREŽIVELA, muškarac PRESUDIO SEBI nakon što ga je policija OPKOLILA

PREOKRET POSLE KRVAVOG PIRA KOD KRUŠEVCA: Ljubavnica ipak PREŽIVELA, muškarac PRESUDIO SEBI nakon što ga je policija OPKOLILA

Muškarac je kako se nezvanično saznaje u svoj krvav pohod krenuo jutros oko 6.30 sati kada je kako se sumnja nakon svađe sa vanbračnom suprugom pucao iz pištolja i teško je ranio u glavu.

- To se dogodilo u kruševačkom naselju Rasadnik, a potom je na putu između Jasike i Kukljina ubio ženu, za koju se pretpostavlja da mu je bila bračna partnerka. Nakon toga je počinio samoubistvo - navodi RTK.

Inače na društvenim mrežama su se "pojavile" fotografije na kojima zagrljeni poziraju, njegova supruga i navodna ljubavnica.

Ubistvo kod Kruševca / Izvor: Youtube Printscreen

- On je nakon zločina pokušao da pobegne svojim automobilom. Međutim, između Stragara i Milutovca ga je sustigla policija, a zatim i opkolila. Kada je video da nema kud, muškarac je izvršio samoubistvo - navodi dobro obavešten izvor upućen u slučaj.

Direktorka kruševačke Opšte bolnice Dr Vesna Stević Gajić, potvrdila je da je jutros, nešto pre 7 sati, u jedinicu intezivne nege na odeljenju Hirurgije, primljena žena ( 44) iz kruševačkog naselja Dedina.

Ona je životno ugrožena, u besvesnom je stanju sa teškom povredom glave. Više detalja o ovoj tragediji biće poznati nakon sprovedene detaljne istrage koju obavlja PU Kruševac i Više javno tužilaštvo u tom gradu.

Piše:
Srbija Danas/Informer
13.11.2023. 13:51
Pogledajte više