Ubijeni advokat javno PONIŽEN: Muškarac OPALIO ŠAMAR Ognjanoviću, a onda se otkrilo s kim je u RATU?

25.08.2018. 22:40
Piše:
Srbija Danas/Ekspres
Miša ognjanović / Izvor: Tanjug/​Sava Radovanović
Oformio svoju vojsku?

Filip Korać, koji je godinama važio za najbližeg saradnika Luke Bojovića (45), gajio je animozitet prema advokatu Miši Ognjanoviću (57) zbog njegove saradnje sa Andrijom Draškovićem (53). Zbog toga je Ognjanoviću jednom opalio šamar, u restoranu "Mali Pariz" i to pred gostima lokala, kako navodi Ekspres.

- Zamerao je Ognjanoviću njegovu nekadašnju saradnju sa Draškovićem, koga Bojovićev klan smatra krivim za Arkanovo ubistvo. Ono što je Luka odavno oprostio Miši, Filip nikada nije, i koristio je svaku priliku da advokata javno ponizi. To je išlo do te mere da mu je jednom u "Malom Parizu" opalio šamar i to pred gostima - rekao je izvor.

Kako se navodi, policija ispituje da li je Ognjanovićevo ubistvo povezano sa raskolom unutar klana.

- Zbog razdora unutar klana policija pažljivo vodi istragu, jer postoji mogućnost da je bar jedno ubistvo posledica razdora u klanu između Luke i Koraća - navodi sagovornik.

Istovremeno sa istragom koja je usmerena ka svim Bojovićevim neprijateljima, policija je došla i do podataka o veoma ozbiljnom raskolu unutar klana, tj. o potpunom razdvajanju Luke i Koraća, koji je godinama važio za Lukinog najbližeg saradnika, a on je, tvrdi Ekspres, oformio "vojsku" svojih ljudi.

Luka Bojović / Izvor: Profimedia

Prema navodima, Korać je u Srbiji zvanično boravio krajem prošle godine, a iz zemlje je otišao nakon informativnog razgovora u policiji, na koji je pozvan zbog sumnje da je grupu splitskih navijača doveo u Srbiju i platio im da naprave nered na derbiju između Crvene zvezde i Partizana na stadionu u Humskoj.

- Luka je nakon toga odlučio da Koraća, najbližeg saradnika u Beogradu, ali i osobe koja mu je vodila poslove u Švajcarskoj i Holandiji, zameni i da na mesto prvog operativca klana postavi nekog drugog. Filipu je to, naravno, prilično zasmetalo i tako je počeo razdor unutar grupe i Koraćevo osamostaljivanje - kaže izvor.

"Ljubavi, praznina je neopisiva": Potresan oproštaj devojke mladića nastradalog u Narodnoj biblioteci

Od tada, navodno, nije dolazio u Srbiju, a prema policijskim podacima, kreće se sa srpskim i crnogorskim pasošem.

Prema rečima izvora, pored rata sa porodicom Šaranović, kao i predstavnicima kavačkog klana, Bojović je proteklih meseci otvorio još dva fronta, od kojih jedan upravo sa Filipom Koraćem.

 

Piše:
Srbija Danas/Ekspres
25.08.2018. 22:40
Pogledajte više