UBISTVO ZBOG DUGA?! Dogodio se JEDAN POZIV, a onda otišao kod poznanika i LIKVIDIRAO GA?! Detalji STRAVIČNOG ZLOČINA u Šapcu!

29.11.2018. 06:08
Piše:
Srbija Danas/Informer
Policija / Izvor: Srbija Danas
D. T. (68) iz Gornje Vranjske osumnjičen je da je juče ujutru nožem ubio poznanika M. B. (52) u njegovom stanu u Šapcu.

Prema prvim rezultatima iz istrage, M. B. je terao D. T. da mu vrati neki novčani dug uz zelenašku kamatu i pretio mu je, a ovom je pao mrak na oči i, navodno ga izbo! Nakon krvavog pira D. T. je pozvao policiju i predao se.

Prekipelo mu

HAPŠENJE u Lebanu: Osumnjičen da je izvadio PIŠTOLJ i pretio prolaznicima

Izvor iz istrage kaže da se stravično ubistvo dogodilo oko 7.30 ujutru u stanu M. B. u potkrovlju jedne stambene zgrade u Ulici Vojvode Mišića.

- D. T. je, navodno, dugovao neki novac M. B., koji je po Šapcu poznat po tome što daje novčane pozajmice uz zelenašku kamatu. M. B. je pritiskao D. T.  da mu vrati dug, pa ga je kobnog jutra nekoliko puta pozivao telefonom. Ovom je, po svemu sudeći, prekipelo, pa je uzeo nož, otišao kod M. B. i presudio mu - navodi izvor.

Ubijeni robijao

M. B. je dobro poznat šabačkoj policiji. Hapšen je više puta zbog različitih krivičnih dela, a odslužio je zatvorsku kaznu zbog navodne preprodaje droge. U Šapcu je slovio za "žestokog momka".

"UŽIVAO BI DOK VRIŠTIM?" Pedofil devojčici pričao šta bi joj radio, Srbija zgrožena GNUSNIM PORUKAMA (FOTO)

D. T. se mirno predao policiji, priznao zločin i pokazao im mesto u blizini zgrade gde je odbacio nož kojim je ubio M. B. Komšije kažu da je M. B. pre godinu dana kupio stan u njihovoj zgradi i da je živeo sam.

- Tog jutra se iz stana M. B. najpre čula svađa, a potom krici i zapomaganje. Sve je kratko trajalo. Nedugo posle čule su se sirene Hitne pomoći i policije. Posle sam saznao da je komšija ubijen nožem. Ne znam čime se tačno bavio M. B., ali priča se da je pozajmljivao novac na kamatu - ispričao je komšija ubijenog.

Hitna pomoć / Izvor: Profimedia/ilustracija

Vladimir P., trener u Sportskom centru koji se nalazi u prizemlju ovde zgrade, kaže da je samo površno poznavao M. B. 

- Bio je zainteresovan da trenira u našem klubu. Pre nekoliko dana mi je u prolazu rekao da bi počeo sa vežbanjem od decembra - navodi Vladimir.

Prevozio putnike

Meštani su u šoku zbog saznanja da je D. T. nožem ubio M. B.. Kažu da D. T. nikada nije bio problematičan, da ga znaju kao mirnog čoveka, koji je skromno živeo u porodičnoj kući sa suprugom, sinom i snajom.

HOROR kod Užica: Muškarac upao u šaht i UDAVIO SE u svom dvorištu

- On je radio u jednoj šabačkoj firmi, ali je trenutno u penziji. Povremeno je kombijem prevozio putnike za jednog privatnika na relaciji Šabac - Beč. Čuli smo da D. T. ima neki problem sa tim M. B. koji mu je nekoliko puta pretio. D. T. ga je zbog toga i prijavio policiji i eto šta se desilo na kraju. Užas... - priča šokirani meštanin.

D. T. je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati, a tereti se za teško ubistvo. On će u zakonskom roku biti izveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Šapcu. 

 

Piše:
Srbija Danas/Informer
29.11.2018. 06:08
Pogledajte više