Umesto u venčanici, zavijena u crno: Ćerka muškarca koji se ubio u Grockoj pronašla očevo telo na dan svadbe!

03.09.2018. 05:57
Piše:
Srbija Danas/Srpski telegraf
Policija / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić
Počinilac samoubistva ostavio je oproštajno pismo

M. S. (58) ubio se juče ujutru u dvorištu porodične kuće u beogradskom prigradskom naselju Grocka. Da tragedija bude veća, M. S. je digao ruku na sebe na dan kad je njegova ćerka trebalo da se uda.

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, on je juče oko 5:30 otišao u pomoćni objekat, a potom hicem iz lovačke puške pucao sebi u glavu. Očevo telo pronašla je ćerka. Motiv samoubistva zasad nije utvrđen, a porodica je zbog tragedije koja ih je zadesila otkazala svadbu.

- Nemojte ništa da nas pitate, još smo svi u šoku. Sve smo bili spremili za veselje, a zadesi nas tragedija. Miloš je bio u depresiji poslednjih godina, a naročito posle smrti rođenog brata. Tada su i počeli veliki problemi, ali ne iz naše kuće, već sa druge strane - priča supruga M. S.

Prema njenim rečima, supruga njegovog brata, inače bugarska državljanka koja je u Srbiju došla da nadniči, ali se dobro udala, počela je da pravi problem oko zajedničke kuće koja je ostala posle smrti njenog muža.

policija / Izvor: SD/ilustracija

- Sudili su se oko imovine i to je sve M. S. jako pogađalo. Dok je radio, namerno je uzimao duge smene po 12 sati, samo da bi što više bio u kontaktu s ljudima i zanimao se. Onda je otišao u penziju, ispratili su ga kako dolikuje, dobio je i otpremninu, ali posle nekoliko meseci evo šta se dogodilo - priča neutešna supruga.

M. S. je iza sebe ostavio oproštajno pismo, koje je policija odnela sa sobom.

- M. S. je bio strastveni lovac i imao je dozvolu za oružje. Šta ga je nateralo da na ovakav način presudi sebi, i to na dan ćerkine svadbe, to niko ne zna. Porodicu je zavio u crno - priča komšinica porodice preminulog.

Komšije kažu da je M. S. bio pun snage i energije i da ne mogu da poveruju da ga više nema.

Policija sumnja: Jotka poslao zeta da ubije Dejana Stankovića?!

- Mora da je neka bolest ili tako nešto. Često je putovao i provodio vreme u lovu i u šetnjama. Ne ide mi u glavu da se to dogodilo. Kad je dobio unuka kao da se podmladio, a sada ovo - priča komšinica.

Uplakana i vidno potresena ćerka nije imala snage da priča o tragediji koja ih je snašla. Umesto da bude u beloj venčanici, ona je juče nosila crninu.

 

Piše:
Srbija Danas/Srpski telegraf
03.09.2018. 05:57
Pogledajte više