UZBUNA U BEOGRADU! Stravična buktinja se širi OBRENOVAČKIM PUTEM ka Savi, veliki požar GUTA SVE pred sobom!

14.10.2018. 17:06
Piše:
Srbija Danas/Blic
Požar / Izvor: Profimedia/ilustracija
Na velikom delu obradive površine koja se prostire od Obrenovačkog puta ka Savi, na Čukarici, izbio je veliki požar, potvrdila je vatrogasna služba.

- Za sada znamo da se radi o velikoj površini, ali nemamo detaljnijih informacija jer su naše ekipe i dalje na terenu - rekli su vatrogasci.

UŽASNA SMRT KOD NOVOG SADA! Krava ubila ženu! Dovoljan je bio JEDAN pogrešan potez i bila je mrtva!

Na ovaj incident skrenuli su pažnju i korisnici društvenih mreža, upozoravajući da vetar koji tokom celog dana duva dodatno pogoršava situaciju.

- Gore njive od Obrenovačkog puta prema Savi. Od pre Makiša, sve do Ostružnice. Tri policijska vozila i dva vatrogasna. Vatra je sve do puta, blizu semafora. Vetar nosi dim ka reci - napisao je jedan korisnik na svom Tviter nalogu.

njiva, plamen, čovek / Izvor: Profimedia

Inače, ovakvi incidenti danima zadaju muke stanovnicima naselja na obodu grada. Naime, vlasnici poljoprivrednih zemljišta su glavni krivci zbog povremenih požara, jer paleći strnjiku pokušavaju da očiste njivu, uopšte ne mareći za moguće posledice.

Osumnjičena da je UBILA MAJKU ZBOG VLAŠKE MAGIJE?! Starica pronađena KRVAVA I NAGA na putu kod sela Kočetin

Podsetimo, usled nekontrolisanog paljenja strnjike jedan 77-godišnju muškarac je ove godine nastradao, a prekjuče je nedaleko od Ugrinovaca uginulo osam pasa, dok je u Rumi jedan zadobio teške opekotine.

 

Piše:
Srbija Danas/Blic
14.10.2018. 17:06
Pogledajte više