Završeno saslušanje svedoka za ubistvo Jelene Marjanović: Advokat odbrane izneo nove informacije (FOTO)

23.10.2017. 09:42 10:47
Piše:
Srbija Danas
Jelena Marjanović / Izvor: SD/ilustracija
Saslušanje za ubistvo pevačice počelo je u pola 10

Više tužilaštvo u Beogradu nastavilo je danas saslušanje prvih svedoka u istrazi protiv Zorana Marjanovića, a u sud je stigla svekrva ubijene pevačice Jelene, Zorica Marjanović, u pratnji unuka Uroša i advokata.

14.15 - Zgradu Višeg javnog tužilaštva napustio je i jedan od advokata odbrane Aleksandar Zarić. On je naveo niz tvrdnji koje idu u prilog nevinosti optuženog Zorana Marjanovića.

Aleksandar Zarić / Izvor: Srbija Danas

- Zoranu pritvor nece biti ukinut dok se ne završi saslušanje svedoka, ali posle svega ovoga nema nikakvog dokaza da je on izvršio ovo krivično delo - zaključio je Zarić.

12.56 - Kuma Marjanovića Vera Vukomanović završila je svedočenje u Višem tužilaštvu povodom ubistva pevačice Jelene Marjanović. Ona je po izlasku odbila da daje izjave za medije.

Vera Vukomanović / Izvor: Srbija Danas

12.00 - Naredno saslušanje je zakazano za 30. oktobar, a planirano je ispitivanje još dva svedoka, koje je za sada pozvalo tužilaštvo, a da li će ih biti još pokazaće tok istrage.

11.41 - U zgradu Višeg Tužilaštva stigla je kuma Marjanovića, Vera Vukomanović u pratnji advokata NIkole Dumnića.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

10.35 - Tačno u podne Tužilaštvo nastavlja sa saslušavanjem svedoka. To su Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović, i policajac Boris Pucić.

10.11 - Završeno saslušanje Zorice Marjanović, koja prilikom napuštanja suda nije želela da daje izjave za medije. Kako saznajemo, pre nje je iz suda izašao Zoranov sin Uroš.

Njih dvoje su, kako javlja naš novinar sa lica mesta, odbili da svedoče.

Zorica Marjanović / Izvor: Srbija Danas

9.30 - Zoricu je do tužilaštva dovezao suprug Vladimir, a očekuje se da i ona zadrži pravo da ne svedoči, poput supruga Vladimira i sina Miloša, koji su se prošlog ponedeljka odazvali pozivu suda.

Grob Jelene Krsmanović / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

Podsetimo, na svedočenje su pre nedelju dana upućeni Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene, otac i brat Zorana Marjanovića, Vladimir i Miloš.

 

Piše:
Srbija Danas
23.10.2017. 09:42 10:47
Pogledajte više