STEFANOVIĆ VANREDNO: Razbijena najjača kriminalna grupa iz Vojvodine, 11 uhapšenih!

25.11.2016. 10:08 11:04
Piše:
Srbija Danas/Agencije
Nebojša Stefanović / Izvor: Srbija Danas
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obraća se javnosti iz Palate Srbija.

Kako ističe, uhapšeno je 11 pripadnika najjače kriminalne grupe u Vojvodini zbog trgovine narkoticima i drugih krivičnih dela.

- Uhapšeno 11 osoba zbog sumnji da su počinili više krivičnih dela, a zaplenjena je i veća količina oružja. Oni su razvili najjaču kriminalnu grupu u Vojvodini, stavljali u promet, osumnjičeni su za najteža krivična dela, ubistva, pokušaja ubistva, stavljanja u promet i proizvodnja droge izjavio je ministar Stefanović.

STEFANOVIĆ: Nasilnici neće biti pomilovani, hvatamo se u koštac sa ovim ZLOM!

Dodaje da je uhapšen je uhapšen vođa ove grupe, izvesni A.K. (26), i da je time rasvetljeno ubistvo u Novom Sadu.

Nebojša Stefanović / Izvor: Srbija Danas

Ministar policije je istakao da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno radili kako bi poslali jasnu poruku da kriminal neće biti tolerisan.

- Ove akcije potvrđuju da ne postoji kriminal koji će ostati nedotaknut i kriminalci koij mogu da se osećaju sigurno u Sribji - rekao je Stefanović. 

STEFANOVIĆ POTVRDIO: Dva kandidata za direktora policije

On je dodao da je zaplenjena veća količina oružja, automatske i poluatomatske puške, bombe, prigušivač, 5.000 komada municije. Potom se osvrnuo na nepravosnažnu presudu Veselinu Vukotiću, Božidaru Spasiću i Andriji Draškoviću, istakavši da državni organi nemaju nikakvu zvaničnu informaciju od belgijskih organa.

Na kraju, odgovarajući na pitanja, Stefanović je rekao da je veći broj policajaca angažovan na obezbeđivanju područja u kojima se nalaže migranti i da sa njima "pokušavaju da nađu zajednički jezik".

Piše:
Srbija Danas/Agencije
25.11.2016. 10:08 11:04
Pogledajte više