Uznemirujući DETALJI NESREĆE poslanika Milićevića: Lekari se skamenili kad su mu videli STOMAK

02.11.2018. 22:18
Piše:
Srbija Danas/Kurir
Đorđe Milićević / Izvor: Foto: Tanjug/Patakonline/SD/ilustracija
Poslanik SPS Đorđe Milićević (40) rano jutros je doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio povrede opasne po život.

Milićević je danas dva puta operisan, a kad je primljen u valjevsku bolnicu, samo mu je koža stomaka držala unutrašnje organe dok mu je trbušna maramica bila pokidana!

NAJNOVIJE INFORMACIJE: Milićevićevo stanje i dalje teško, lekari sutra donose KLJUČNU ODLUKU

Nezgoda se dogodila oko pet sati u selu Bajevcu na regionalnom putu Ub-Slovac. Sumnjivo je to što je Milićevićev vozač Dejan Jakovljević (34) koji je bio za volanom "škode oktavije" sleteo na delu puta gde je čist pravac i udario u podzid.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

To što su objica bili vezani sigurnosnim pojasom i što se vozilo kretalo između 65 i 70 kilometara na sat spaslo im je život.

Čuo se sa ženom oko ponoći

Milićević je u četvrtak bio u Beogradu na slavi kod kuma, a potom je prisustvovao pretpremijeri filma "Zaspanka za vojnike" u Centru "Sava".

- Njegova žena Vesna se čula s njim oko ponoći, međutim, pošto nije došao kući, pomislila je da je ostao da prespava u Beogradu, ali joj je bilo čudno što se ne javlja na telefon – navodi izvor iz valjevskog odbora SPS.

I Jakovljević je zadobio teške povrede, a na mestu nezgode nije bilo tragova kočenja.

Oni su se vraćali iz Beograda za Valjevo, odakle su obojica.

Borba valjevskih hirurga da zaustave unutrašnje krvarenje Milićeviću trajala je nekoliko sati, a u pomoć im je pristigao i profesor Vladimir Đukić.

Milićević je prema nezvaničnim informacijama zadobio unutrašnje povrede stomaka.

- Kad je primljen u bolnicu, praktično, samo mu je koža držala unutrašnje organe, a trbušna maramica je bila pokidana. Ne znamo da li je to posledica pojasa ili vazdušnog jastuka. Kad je završena prva operacija, upućen je na skener, ali je odmah vraćen u operacionu salu zbog unutrašnjeg krvarenja. Vozaču su smrskane obe potkolenice i ima i druge povrede – navodi izvor iz valjevske bolnice.

 

 

Piše:
Srbija Danas/Kurir
02.11.2018. 22:18
Pogledajte više