UZNEMIRUJUĆI SNIMAK Deca pobegla od roditelja: Izgladnjivali ih, vezali lancima i držali kao robove

23.01.2018. 13:57
Piše:
Srbija Danas/Alo
Policija / Izvor: Profimedia/ilustracija
Dramatičan beg na slobodu

Nadzorne kamere snimile su trenutak kada je 12 dece porodice Trupin iz Kalifornije ugledalo slobodu nakon zarobljeništva tokom kojeg su ih rođeni roditelji izgladnjivali i vezivali lancima.

Aljasku pogodio RAZORAN zemljotres

UZBUNA u Evropi: Ukraden kamion prepun eksploziva, interpol izdao UPOZORENJE

Dramatičan snimak izlaska na slobodu mediji su preneli danas, ali već danima se objavljuju gnusni detalji zatočeništva prekinutog nakon što je jedna 17-godišnja devojka uspela da pobegne kroz prozor i pozove policiju.

Mediji u Americi pisali su prethodnih dana da su roditelji decu uzrasta od 2 do 29 godina držali zarobljene zbog bankrota koji su proglasili zbog pola miliijarde dolara duga, a neki su kao motiv navodili religijska uvernja.

Policija je potvrdila da su deca bila u jako lošem zdravstvenom stanju i da su bila toliko neuhranjena da je bilo teško raznati ko koliko godina ima. Navodno, roditelji su redovno hranili samo najmlađe dete (dve godine staro) kao i kučne ljubimce.

Njihov otac Dejvid Alen Turpin (57) i majka Luiz Ana Turpin (49) uhapšeni su, a pred sudom su izjavili da nisu krivi. Optužnica u 19 tačaka tereti ih za torturu i ugrožavanje dece. Određena kaucija u iznosu od devet miliona dolara.

 

Piše:
Srbija Danas/Alo
23.01.2018. 13:57
Pogledajte više