VATRA BUKNULA IZ PEĆI NA DRVA: Detalji jezivog požara u Novom Sadu

18.10.2020. 12:58
Piše:
Srbija Danas/Blic
vatrogasci / Izvor: Srbija Danas
Požar je izbio jutros oko 3 sata

Pripadnici vatrogasne brigade pronašli su telo za sada neidentifikovanog muškarca prilikom akcije gašenja požara u Ulici Bogdana Popovića u novosadskom naselju Adice, a kako se nezvanično saznaje, reč je o J.S. (87) koji je živeo u drvenoj baraci na pomenutoj adresi, koja se rano jutros zapalila.

- Pripadnici vatrogasne brigade intervenisali su jutros oko četiri sata na dojavu građana da se zapalila jedna drvena baraka u naselju Adice. Budući da je reč o potpuno neuslovnoj kući za život koja je sklepana od drveta plamen ju je progutao za svega nekoliko minuta a prema rečima komšija ni brza reakcija vatrogasaca nije uspela da spase J.S. - priča izvor upoznat sa istragom koju je policija obavila na licu mesta.

Pronađeno telo muškarca preveženo je u Institut za sudsku medicinu radi konačne identifikacije ali nadležni nezvanično kažu da nemaju razlog da sumnjaju u navode komšija da je zaista reč o J.S. koji je na toj adresi živeo sam poslednjih 50 godina.

Uzrok požara još nije utvrđen a komšije kažu da je bilo dovoljno da mala varnica iz peći za loženje zahvati bilo šta u drvenoj kući, dok neki sumnjaju da je vatra izbila zbog zagušenja odžaka.

Piše:
Srbija Danas/Blic
18.10.2020. 12:58
Pogledajte više