VELEOBRT U ISTRAZI UBISTVA PEVAČICE: Kamiondžija ubio Jelenu?!

22.03.2017. 12:39
Piše:
Srpski Telegraf
Jelena Krsmanović / Izvor: Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović
Počinio je još dva identična ubistva

Srpska policija dobila zamolnicu od Interpola da im dostavi dokumentaciju u vezi sa smrću pevačice. Sumnja se da iza zločina stoji serijski ubica.

HOROR U PANČEVU: Pacijent oboleo od raka pluća skočio sa odeljenja bolnice

HOROR U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Radnik se obesio u fabrici, pronašle ga kolege!

Srpska policija u saradnji s kolegama iz Nemačke i Austrije došla je do senzacionlnog obrta u istrazi ubistva pevačice “Granda“ Jelene Marjanović. Naime, slučaj likvidacije koja je potresla javnost preuzeo je Interpol, a sumnja se da iza zločina stoji kamiondžija koji je na identičan način usmrtio još najmanje dve devojke u inostranstvu.

Jelena Krsmanović / Izvor: Srbija Danas

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je dobila zamolnicu od kolega iz Nemačke i Austrije sa zahtevom da im se dostavi celokupna dokumentacija u vezi s ubistvom Marjanovićeve, čije je telo, čije je telo 3. aprila 2016. pronađeno u kanalu u Borči.

- Inspektori kriminalističke policije dve zemlje sumnjaju da je reč o serijskom ubici, koji je na gotovo isti način likvidirao jednu devojku u Nemačkoj i jednu u Austriji. Postoje neoborivi dokazi da iza tih zločina stoji vozač kamiona koji je prevozio ribu od Turske preko Srbije u Austriju i Nemačku – kaže izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, žrtve kamiondžije nastradale su dok su trčale pored reke, isto kao i Jelena.

Piše:
Srpski Telegraf
22.03.2017. 12:39
Pogledajte više