VELEOBRT! Pevač nije branio devojčice od silovanja?! Istraga napada odvela do NESLUĆENIH saznanja

13.08.2018. 14:48
Piše:
Srbija Danas/Alo
Zvezde Granda / Izvor: Foto: Zvezde Granda
Navodno branio od napada

Dušan Milatović (29) nekadašnji učesnik serijala Zvezde Granda pretučen oko 03.00 sata noćas u parku Brđanka, a još uvek nisu poznati detalji napada. On je rekao da je napadnut dok je dve devojčice branio od silovanja.

- Izašao sam da džogiram u park kada sam čuo zapomaganje devojčice. Otrčao sam do tog mesta i video da devojčica ima oko 10 godina. Iza šumarka su izašla još dvojica meni nepoznatih ljudi od oko 40 godina. Prvom sam stao u gard i deklasirao sam ga. Nakon toga ova dvojica su skočila na mene, a iza njih je istrčala još jedna devojčica. Oni su me izudarali i ja sam izgubio svest. Vidim danas po povredama da me je i neki pas njihov pas izujedao, a vidim i da su me žestoko izudarali i šutirali - ispričao je Milatović.

Međutim, kako pojedini mediji pišu, napad na Milatovića se jeste dogodio, ali, nije bilo napada na maloletne devojčice niti pokušaja silovanja.

- Milatović je prijavio da ga je neko pretukao i to dok je pokušavao da odbrani dve maloletne devojčice od silovanja. Međutim, istragom je ustanovljeno da nije bilo pokušaja silovanja i da ne postoje devojčice koje je Milatović pomenuo. Proverava se kako je zadobio povrede - kaže izvor blizak istrazi i navodi da je policija, u razgovoru sa porodicom pevača, saznala da je pre nekoliko godina imao tešku povredu glave i da je od tada nekoliko puta imao halucinacije.

Istraga je i dalje u toku.

 

Piše:
Srbija Danas/Alo
13.08.2018. 14:48
Pogledajte više